YAPI FUARINDA MİMARİ TASARIM VE PAZARLAMA İNOVASYONU

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği ve Türk yapı sektörünün en uzun soluklu fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

2023 yılında Ankara merkezli olarak kurulan V CRAFT, 3D mimari, interaktif tasarım ve pazarlama konularında deneyimli, dinamik ve yenilikçi bir ekipten oluşuyor. Marka, müşterilerinin ihtiyacına özel, etkileyici ve işlevsel çözümler üreterek, onların marka ve projelerini bir adım öne taşımayı hedefliyor.

Fuarın çok güzel başladığını ve ikinci günden itibaren, yoğunlukta ciddi bir artış olduğunu belirten V CRAFT Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yavuz, “Firmamızın ürünleri, tamamıyla yeni ürünler. Biz bir yazılım şirketiyiz. Dünyada bu işi yapan 3 şirketten birisiyiz. Biz burada, eskiden beri kullanıla gelen, mimari görselleştirme unsurlarını, interaktif hale getirerek, kullanıcılarımızın deneyimine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bizim ürünlerimiz, yapı sektöründe üretime yönelik değil, satış ve pazarlamaya yönelik ürünlerdir” diyen Yavuz, sözlerine devamla “İnşaat sektöründe satışları hızlandırmak için satış personellerinin, ellerini ciddi bir şekilde güçlendirmek için ürünlerimizi geliştirdik” dedi.

İki sene süren AR-GE çalışmalarının ardından, ürünlerini ortaya çıkarttıklarını belirten Yavuz, “Bu ürün, satış personellerinin elini güçlendirerek, satışları gözle görülür bir şekilde arttırmaktadır. Şu anda Türkiye’de prestijli projelerde, satışımızı gerçekleştirdik, yurtdışına açılmaya başladık. Özellikle Orta Doğu ve Rusya bölgesinde ürünümüz rağbet görmekte” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir