YAPI FUARINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandığı Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yabancı katılımcılar arasında yer alan DUKSHINEPC fuarın ilgi çeken markalarından biri oldu.

Fuara DUKSHINEPC adına, markanın Türkiye Direktörü Tanju Bilgen ve Küresel Satış Ekibi Direktörü Koo Ja Yong katıldı. Sadece Güney Kore’de değil, küresel olarak tanınan, dünyanın lider inşaat malzemeleri sağlayıcısı olmak için çaba gösteren DUKSHINEPC’nin Türkiye Direktörü Tanju Bilgen aynı zamanda Brener Grup’un CEO’su olarak görev yapıyor.

Fuarın beklediğinden iyi geçtiğini belirten Tanju Bilgen, “Yani şöyle aslında, enteresan, bu kadar iyi geçeceğini tahmin etmiyordum. Ya Türkiye seçim dönemini geçtikten sonra inanılmaz bir ivme ile harekete başlamış, yani fuar bunun göstergesi. Onun için oldukça memnunuz” diye konuştu.

Dukshın Epc firmasının Türkiye’de tek distribütörü olduklarını kaydeden Bilgen, “Biz Birener firması olarak bir inşaat şirketiyiz. 28 yıllık bir firmayız. Duckshın Housing firması da Kore menşeli ve uzun yıllardır Kore’de çalışan bir firma. Burada bir işbirliği yaptık” ifadelerini kullandı.

Bilgen, markanın fuarda yer alan ürünleri ile ilgili olarak “Onların getirmiş olduğu Dukshın productları var. Bunlar biraz inşaat sektöründe hızı artıran kalıp sistemleri, bunları getirdi. Birçok ürünümüz var. Bizim, en önemli şu anda fuardaki ürünümüz, bu dediğimiz hazır döşeme donatı sistemleri. Bunlarla çok hızlı yürüyebiliyoruz. Tabii yine Duckshın firmasının çok fazla ürünü var, bunlardan kademeli olarak Türkiye’ye getireceğiz” bilgilerini paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir