YAPI SEKTÖRÜ İÇİN TEKNOLOJİ ÜRETİYOR

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuarın uluslararası katılımcıları arasında yer alan Zwsoft, ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Çin merkezli Zwsoft, CAD / CAM ve CAE yazılımı sağlayan küresel bir yazılım şirketi konumunda yer alıyor. Markanın ürün yelpazesi, çeşitli endüstrilerde tasarım ve mühendislik projeleri için kullanılan çeşitli yazılım çözümlerini içeriyor.

Zwsoft’un başlıca ürünleri, ZWCAD, ZW3D, CAD Pockets ve diğer endüstriyel uygulamaları kapsamaktadır. Bu ürünler, inşaat, makine, otomotiv, elektronik ve daha birçok sektörde tasarım ve mühendislik işlemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Guangzhou, Wuhan, Şangay, Pekin, Xi’an ve Florida’da 6 Ar-Ge merkezi kuran Zwsoft, bağımsız olarak 3 boyutlu geometrik modelleme çekirdeği olan Overdrive’ı geliştirdi.

Marka olarak fuara çok önem verdiklerini belirten Zwsoft Küresel Pazarlama Başkanı Adam Yao, “Bu sergi inanılmaz. Bugün üçüncü günümüz ve yarın da burada olacağız. Aslında Türkiye’ye ilk kez gelmiyoruz. Aslına bakarsanız, pandemiden önce Türkiye’ye gelmiştik ve bu da pandemiden sonra yapılan ilk Türkiye ziyaretimizdir. Bir sürü insan görüyorum, bir sürü ziyaretçi, ürünlerimizi görmeye geliyor. Bu çok ilgi çekici. Sizi görmekten, sizin gibi insanlarla tanışmaktan ve bizimle bağlantı kurmanızdan çok mutluyuz” diye konuştu.

Adam Yao, Zwsoft’un ürünleri ile ilgili olarak  “D-CAD yazılımını, mimarlar, tasarımcılar ve mühendisler için üretiyoruz. Zwsoft, 1998 yılından bu yana imalat endüstrileri genelinde mimar, tasarımcı, mühendisler için bir bütün çözümleri sağlıyor. Ve bunlar profesyonel ve güçlü çözüm yazılımlarıdır” bilgilerini paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir