YAPI SEKTÖRÜNÜN YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİ TANITILDI

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a katılım sağlayan markalardan biri de Rsteel Prefabrik oldu.

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rsteel Prefabrik Genel Müdür Mehmet Veysel Erol,  fuarın pandemiden sonraki fuarlara göre daha canlı olduğunu belirterek “Birkaç hall daha fazla açılmış gördük. Yabancı katılımı dikkatimizi çekti. Bu dönemde, 46. Fuar döneminde, yabancı katılımın biraz daha fazla olduğunu gördük. Buda memnun edici bir durum, bundan sonraki fuarlarda da sanırım daha iyi olacak diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Erol, firmalarının fuarda sergilediği ürünlerle ilgili olarak “Fuarda yapı sektöründe, hafif çelik sistemleri, depreme dayanıklı yapılar anlamında yeni ürünlerimizi sergiliyoruz. Buna paralel olarak onların kaplama sistemleri, Çinko Titanyum, Metal kaplamalarını aynı şekilde sergiliyoruz. Güzel bir fuar oluyor bizim açımızdan” şeklinde konuştu.

Markalarının yapı sektöründe ağırlıklı olarak binaların, kabuk kaplama yani binanın kaba sisteminden sonra ki kaplama sistemlerinin üzerinde çalıştıklarını belirten Erol, “Metal kaplamalar, çatı cephe metal kaplamaları, arguazlı metal kaplamaları, hafif çelik sistemler gibi diyebiliriz bunlara” dedi.

“Fuara özel bir ürünümüz Kar Tutucular”

“Biliyorsunuz, kar yağışından dolayı metal çatılar üzerinde yoğun kar yağdığı zaman, blok halinde düşmesi, yayalara ve araçlara çevreye zarar vermektedir” diyen Erol, bu duruma çözüm olarak çalışmalar yürüttüklerini belirterek “Bunların dengeli bir şekilde, dengeli bir şekilde ısınan havayla birlikte,  ısınan havayla dengeli bir şekilde, karın su haline gelip oluktan ya da işte drenaj sisteminden gitmesi lazım. Onun içinde bir süre o çatı üzerinde tutmak anlamında, kar tutuculara ihtiyacımız var” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir