YAPI SEKTÖRÜNÜN ZEMİN ÇÖZÜMÜNÜ SAĞLIYOR

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuara katılan ve ziyaretçilerini ağırlayan Çapar Yapı’nın Kurucusu Ubeyde Polat, fuarın kendileri için çok güzel başladığını ve öyle devam ettiğini belirterek “Biz burada endüstriyel zeminle alakalı makine ve ekipmanlarını bulunduruyoruz. Müşterilerimiz burada, fuara özel makine ve ekipmanları tedarikte sıkıntı çekmiyorlar. Müşterilerimizin zaman açısından, daha hızlı iş teslim edebilmeleri için, burada gördüğümüz halti 1500 dediğimiz makinayı getirdik fuara özel. Bu fuarda tanıtımını yapıyoruz ve bu konuda da müşterilerimizin yoğun ilgisinden dolayı çok memnunuz” ifadelerini kullandı.  

Polat, fuara özel olarak getirdikleri bu makine ile ilgili olarak, “Biz inşaat sektörünün daha çok zeminle alakalı makine ve ekipmanları bu fuarda pazarlıyoruz. Endüstriyel zeminler, fabrika zeminleri, büyük projelerin otopark zeminleri gibi projelerde kullanılıyor bu makine. Bu tür konular da otoparkların tozuma ve daha kullanışlı hale gelmesi için bu fuarda makine ve ekipmanları pazarlıyoruz. Ve bu konuda da ciddi bir talep var” diye konuştu.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir