YENİ ÜRÜNLER, YENİ FIRSATLAR SUNUYOR

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Çakmak Ev Gereçleri fuara katılım sağlayan markalar arasında yer aldı.

Fuarın ilk gün biraz daha tenha gibi olduğunu ancak yoğunluğun gittikçe arttığını belirten Çakmak Ev Gereçleri Dış Ticaret Müdürü Hüseyin Kılınç, “Ziyaretçiler demek ki biraz daha hızlı bir şekilde geliyorlar. Daha iyi olacağını düşünüyoruz ilerleyen günlerde” dedi.

Markanın Kayseri’de yer alan ve 20.000 m2 açık alan ve 12.000 m2’lik kapalı alana sahip olan üretim tesislerinde, AR-GE çalışmaları ile geliştirdiği ürünleri fuarlarda büyük ilgi görüyor.

Çakmak Ev Gereçleri

Yurtiçi ve yurt dışı düzenlenen farklı fuarlara marka olarak katılım sağladıklarını ve bu şekilde ürünlerini misafirleri ile paylaştıklarını belirten Kılınç, “Yeni bir modelimiz var, bu model bn 14.183 sertifikalı. Tüm Avrupa ülkelerinde geçerli olan bir sertifika. Almanya Tümreyland firması tarafından onaylı. Bu sertifika sayesinde Avrupa’daki batı Avrupa kapısında özellikle daha geniş coğrafyalara ve pazarlara ulaşma imkânı sağlayacağız. ” ifadelerini kullandı.

Geliştirdikleri ürünün geniş bir basamak olduğunu ve var olan mevcut ürünlerinin bir tık daha ötesine geçtiklerini belirten Kılınç, “Daha fazla ihracat hacmini yakalayacağımızı umuyoruz bununla birlikte. Biz merdiven üreten bir firmayız ev gereçleri, ev tipi merdivende metal merdiven. Burada tabi bütün sektörler birbiriyle alakalı yapı sektörü. Aynı zamanda diğer sektörlerde de iştiraklerimiz var. Hırdavat ve ev gereçleri olarak da bu sektörde de gerekli yere ulaşmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir