YÜKLEME SİSTEMLERİNDE MODERN ÇÖZÜMLER YAPI FUARINDAYDI

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuarda 143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandı. Tekram Yükleme Sistemleri, Yapı Fuarında lojistik ve sevkiyata dönük ürünleri ile ziyaretçilerini buluşturdu.

Modern çağda lojistik ve sevkiyatın önem kazanması ile birlikte yükleme ekipmanlarına duyulan ihtiyaç da artmıştır. Yenilikçi yaklaşımı ve dinamik yapısı ile TEKRAM 2011 yılı itibarıyla bu ihtiyaçları karşılamak için çalışıyor. Rampa odaklı üretim yapan TEKRAM, seyyar rampa, menteşeli rampa, teleskopik rampa, dik rampa gibi ürünlere ek olarak yük asansörü, makaslı platform ve yükleme körükleri alanlarında ürünler geliştiriyor.

Fuarın güzel başladığını ve umdukları gibi geçtiğini belirten TEKRAM Satış Müdürü Ender Macar, “Birinci gün ardından bugün ikinci gündeyiz. İkinci gün daha yoğun yabancı ve yerli müşterilere karşıladığımız bir fuar oluyor, memnunuz” diye konuştu.

Fuarda sergiledikleri ürünlerin standart üretimde olduğunu belirten Macar, sözlerine devamla “Fuarımıza özel ya da diğer fuarlara özel ürün sergilemiyoruz. Standart üretimimizde olan ürünleri sergiliyoruz. Şirketimiz Yapı sektöründe, yükleme sistemi üzerine kurulu bir şirket. Yükleme ekipmanları üretmekteyiz. Bu ekipmanlar; kaldırma- indirme ekipmanları ile depo ile tır arasında, araçlar arasında, köprü vazifesi gören ürünlerdir” değerlendirmelerinde bulundu.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir