ALTUNTOP, ÜRÜNLERİNİ 132 ÜLKEYE İHRAÇ EDİYOR

14.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı (IBAKTECH) kapılarını sektör temsilcilerine açtı. 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuara Altuntop Fırın Makinaları katılım sağladı. Fuar açılışına Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı da katıldı.

Dünya Fırıncılar Birliği Başkanı ve İran Fırıncılar Federasyonu Başkanı’nın da katıldığı fuar da sektörde gelinen nokta hakkında bilgiler alındı. Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip olan uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirmek üzere yoğun katılım ile kapılarını açtı.

Altuntop Fırın Makinaları Türkiye’nin önde gelen fırın makinaları üreticilerinden biridir. 92 noktadan dünyanın her yerinde farklı pazarlara hizmet vermek için şirketimizin önceliği teknoloji ve kalitedir.

Fuarın çok güzel ve yoğun katılımlı geçtiğini belirten Altuntop Pazarlama Müdürü Hüseyin Gürler, “İbatek Fuarı, uluslararası bir fuar olması açısından ülkemiz için bir şans bence. Dolu dolu geçiyor ve beklentilerimizin üzerinde ilgi görüyor. İnovasyon bitmiyor, her fuara bir yenilikle katılıyoruz. Ancak biz, birçok makine üretme noktasında uzmanlaşmış bir firmayız. Ekmek makineleri, hamur makineleri, baklava hamuru açma makineleri, pişirme fırınları gibi ürünlerimiz var. Bu fuarda da, bu ürünleri geliştirerek ve yanlarına türevlerini ekleyerek katıldık” dedi.

Altıntop Makine’nin, unlu mamul sektörüne dönük hizmet verdiğini kaydeden Hüseyin Gürler, “Herhangi bir mahalle köşesinde ekmek aldınız mı, bir akşam eve dönerken baklava aldınız mı, hatta bir baklavacının bile üretimine giren bir markayız. Hamuru yormadan, hamuru açmadan, pişirmeye kadar, baklavadan aynı süreci ekmek ve pasta aşamasında da ekipmanlar üreten bir firmayız. Daha çok ekmek fırınları, baklava makineleri, hamur işleme makineleri alanında hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Altıntop Makine’nin Malatya’da üretim yaptığını söyleyen Hüseyin Gürler, “Toplamda 50.000 metrekare kapalı alana sahip olan endüstri 4.0 sistemiyle son teknoloji makineler üretiyoruz. İstanbul’da genel merkezimiz ve showroomumuz bulunmakta. Yurtdışında da mağazalarımız var, ancak üretimimizi Malatya’da gerçekleştiriyoruz. 132 ülkeye ihracat yapıyoruz ve Türkiye pazarında %80’e sahibiz. Hem Türkiye pazarı hem dünyada alanında tanınan bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir