AHMET ÇAKIR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

15 Mayıs 2024 tarihinde Hilton Mall of İstanbul’da seçimli genel kurulunu gerçekleştirecek olan TASD’de değişim için, Mammamia A.Ş. kurucu ortağı Ahmet Çakır ve ekibi yeni yönetim için adaylıklarını koydu. #tasddedegisimzamani etiketiyle yürütülen kampanyada, tecrübeli bir başkanın ve ekibin sektörün sorunlarını çözmesine duyulan güçlü bir istek, en önemli detay olarak göze çarpıyor.

Yönetime geldiklerinde, başkan odaklı değil, ekip odaklı bir yönetim sistemi uygulayacaklarını ifade eden Ahmet Çakır, yönetim kurulunun sektörün değerli, yetenekli ve konusunda uzman üyelerinden oluştuğunu belirtti.

 

TİM, İDMİB ve TASEV gibi sektör bileşeni kurumlarla uyumlu bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Çakır, TASD çatısı altında üretim, pazarlama, dijitalleşme ve e-ticaret, insan kaynakları, tasarım, finansman ve sürdürülebilirlik alanlarında uzman komisyonlar oluşturacaklarını ekledi.

 

Pandemi sonrası dönemde yakın coğrafyalardaki savaşların da etkisiyle, bir çok sektör gibi zor bir süreçten geçen ayakkabı sektöründe yenilikçi bir liderliğe ve güçlü bir yönetim kadrosuna ihtiyaç bulunuyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir