BİRÇOK ÜLKEDE DE PAZAR LİDERİYİZ

Alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olma özelliğini taşıyan 14. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı (IBAKTECH), İstanbul Fuar Merkezi’nde 24 Nisan Çarşamba günü kapılarını açtı.  Fuara katılım sağlayan Kristal Endüstriyel ürünleri ile ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Ekmek, pasta katkı maddeleri, hamur makineleri, çikolatacılık ekipmanları, ambalaj makinaları ve dekor malzemeleri gibi sektöre dair pek çok gelişmiş teknolojik ürünü sunan, iki yılda bir düzenlenen IBAKTECH, dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip bulunuyor. 14. kez düzenlenen fuar, İtalya, Fransa, Almanya, Slovenya, Çin, İran ve Suriye gibi ülkelerden 300’ün üzerinde katılımcı ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaparken ve 80 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı.  

1996 yılında Antalya’da faaliyetlerine başlayan Kristal Endüstriyel, Türkiye’de kısa sürede profesyonel mutfak ekipmanları alanında lider ve yerli üretici markaları arasında yer almıştır.

Kristal’in ihracat ağı; 5 farklı kıtada, 85’i aşkın ülkeden oluşuyor. Marka; otel, restoran, fırın, bar, pastane, dondurma dükkânı, kafeterya, okul ya da hastane gibi mekânlarda İhtiyaç duyulan tüm endüstriyel mutfak, büfe, et kesme-işleme makineleri ve dondurma makine-ekipmanlarını yerli üretim farkı ile bünyesinde üretiyor.

Fuarın ikinci gününde gerçekleştirdiğimiz söyleşide, Kristal Endüstriyel Satış Direktörü Ali Dikilitaş; “Uzun zaman sonra bu kadar talep göreceğimizi biz de tahmin etmiyorduk ve insanların gerçekten fuarı özlediğini gözlemlediklerini söyledi. Tekrar müşterilerimizle bir araya gelmek, yeni ürünlerimizi sunmak, bizi çok mutlu etti. Fuarın ikinci günü ve gayet de bizi tatmin etti. Burada müşterilerimize en yeni ürünlerimizin, AR-GE’leri tamamlanmış yeni fırınlarımızın, yeni dondurma makinelerimizin, ilk sunumlarını gerçekleştirdik” diye konuştu.

Kristal Endüstriyel’in aslında iki ana konuda uzmanlaştığını söyleyen Dikilitaş, “Biri mutfak ekipmanları, diğeri de Türkiye’nin tek Dondurma Makinesi üretimi” dedi.

Kristal’in 85 ülkeye aktif ihracat yaptığını belirten Dikilitaş, “Kristal Endüstriyel 1996 yılında, Antalya’da kuruldu. Büyük bir Holdingin üyesiyiz ve yaklaşık 650 kişi fabrikamızda aktif görev alıyor. Beş kıtada aktif olarak ihracatçı bir firmayız aynı zamanda. Hem endüstriyel ekipmanlar, hem de dondurma makinelerinde birçok ülkede de pazar lideriyiz. Özellikle Avrupa’nın tamamın da varız, Kuzey Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyet’lerde aktif olarak rol oynuyoruz” şeklinde konuştu.

Dikilitaş, her zaman yeniliğe açık bir firma olduklarını kaydederek “Yeni ürünler, yeni insanlar, yeni müşteriler, yeni yatırımlar… Özellikle zincir işletmelerde, şeflerin ihtiyaç duyduğu ürünleri tamamlayarak, onları sunmaya çalışıyoruz. AR-GE ekibimiz, özellikle bu konuda çok güçlü” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir