Değirmen endüstrisinde ihtiyacınız olan her şey burada

İDMA Uluslararası Fuar Yapım Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Un, Yem, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Değirmen Makinaleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA 2024, 16 yıldır hububat ve bakliyat işleme sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de Sade Makina oldu.

2-4 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 10’uncu İDMA İstanbul’da beğeniye sundu. Tahıl işleme sektörünün en büyük ticaret buluşmalarını gerçekleştiren İDMA, Avrupa Birliği ülkeleri, MENA ülkeleri ve ABD başta olmak üzere 120 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.

Sade MakinaİDMA 2024 fuarında, yurtiçi ve yurtdışında ki ziyaretçilerin de katılımıyla, oldukça hareketli ilerlediklerini belirten Sade Makina Ar-Ge ve Proje Müdürü Ayhan Dağtarla; “Ar-Ge ve inovatif çalışmalarımızla geliştirdiğimiz yem fabrikası makinaları, taşıma ve depolama grubuna ait ürünlerimizi sergiliyoruz ” dedi.

2012 yılında, Çorum merkezde kurulan firmalarının, anahtar teslim flaka tesisleri konusunda sektöre hizmet ettiğini kaydeden Ayhan Dağtarla, “Makinaların hizmet eden ara elemanları ve ara makinaları da üretimini yapan Sade Makina olarak bu ürünlerimizi katalog üzerinden ziyaretçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mevcut ana makinalarımızın sunumunu ise bire bir çalışır vaziyette fuarda sergiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sade Makina olarak sektör içinde bulunduğumuz yeri daha ileriye taşımak için yenilikçi çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Ayhan Dağtarla, “Ar-ge birimiyle birlikte, şirketin inovatif hedefler doğrultusunda ilerlemesi, sadece üretim ve üretim sonrası satış değil, aynı zamanda satış sonrası hizmet destekleri ile de sektörde farklılık arz ediyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir