DÜNYANIN HER YERİNDE SADECE MÜKEMMELİ SUNUYOR

14.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı ( IBAKTECH )kapılarını sektör temsilcilerine açtı. 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuara DAMS Makina da katılım sağladı.

Dünya Fırıncılar Birliği Başkanı ve İran Fırıncılar Federasyonu Başkanı’nın da katıldığı fuar da sektörde gelinen nokta hakkında bilgiler alındı. Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip olan uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirmek üzere yoğun katılım ile kapılarını açtı.

İzmir Kemalpaşa’da kurulan DAMS Makine, yaptığı çalışmaları ile ‘Dünyanın her yerinde sadece mükemmeli sunar’ hedefi-iddiasıyla; Hamur İşleme Şekil Verme, Yatay Paketleme, Ekmek Kesme (Yarma), Yumurtalama, Susamlama, Soğutma Kulesi, Fermantasyon Kulesi, Ürün Taşıma Konveyörleri, Talebe Göre Özel Tasarım Makinalar üretiyor. Marka, imalatını yaptığı makinalar başta olmak üzere, sektördeki benzeri makinalara da yedek parça – sarf malzemesi temini ve servis hizmeti de sunuyor.

İBATEK fuarının markaları açısından son derece iyi başladığını ve güzel bir şekilde devam ettiğini belirten DAMS Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Yalçınkaya, “Önceden görüştüğümüz müşterilerle bu fuar vesilesiyle randevulaştık ve onlarla görüşmeye başladık. Fuardaki beklentimiz, özellikle İBATEK fuarının dünya çapında bir platform olması. Bu üçüncü katılımımız ve 25 Mayıs’ta dokuzuncu yılımızı kutlayacağımızı umuyoruz. Bugüne kadar katıldığımız tüm fuarlardan memnunuz ve bu fuardan da memnun kalacağımızı düşünüyorum” dedi.

DAMS Makina, 2015 yılında kurulduğunu kaydeden Mümin Yalçınkaya, “Kurulduğumuz günden bu yana, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Her ürünümüz, sürekli gelişen, güncellenen ve iyileştirilen bir formatta ilerliyor. Makinalarımızla ilgili olarak, müşterilerimize %100 memnuniyet garantisi veriyoruz. Makinadan memnun kalmazlarsa, makinanın bedelini iade edip geri almayı taahhüt ediyoruz. Bu taahhüdün temelinde, ürünlerimize duyduğumuz inanç ve özgüven yatmaktadır. Özellikle 25 gramdan 220 grama kadar hamura şekil veren hamur işleme makineleri ve 2000’den 10.000 saate kadar kapasiteli Tortilla hatları üretiyoruz. Ayrıca, ekmek kesme ve yatay paketleme gruplarında paketleme işlemleri yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

İhracatın DAMS Makine için önemli bir kalem olduğunu söyleyen Mümin Yalçınkaya, “Zaten Türkiye’de sanayici olduğunuzu söyleyip ihracat yapmamak doğru değildir. Şu ana kadar 35-36 ülkeye ihracat yaptık ve bölgesel sınırlamamız yok. Avrupa’dan Asya’ya, Amerika’ya ve uzak/doğu bölgelerine kadar her yere ihracat yapıyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir