EN İYİ REFERANSIMIZ ÜRÜNLERİMİZİN ÜSTÜN KALİTESİDİR

Medikal endüstrinin ve sağlık sektörünün heyecanla beklediği Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Laboratuvar Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı Expomed Eurasia 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan ve ürünlerini ziyaretçileri ile paylaşan markalardan biri de Megasan Medikal oldu.

Uluslararası ziyaretçi sayısında geçen seneye göre %25’lik rekor artışla 122 ülkeden 6000 uluslararası ziyaretçiye ulaşan Expomed Eurasia 2024 Fuarı toplamda ise 26 000’in üzerinde ziyaretçiye ve 700’den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı.

1981 yılında sektöre montaj ve bakım işleriyle adım atan Megasan Medikal, 1998 yılında, insan hayatıyla doğrudan ilgili olan Medikal Gaz Sistemleri elemanları üretimine başladı. Marka, modern üretim binası ve uzman kadrosuyla, gaz tesisatı projelendirme, montaj ve bakım konularında müşterilere hizmet veriyor.

Yaklaşık dört yıldır Expomed fuarına katılmadıklarını ancak Almanya ve Dubai’deki fuarlara katıldıklarını belirten Megasan Medikal Satış ve Pazarlama Müdürü Yunus Emre Çelikten, “Ancak beklentimize göre yine gayet iyi gidiyor fuar. Yeni ürünlerimiz var, özellikle aksesuar ve yatak başı pernantlarımız yenilenmişti. Bunları da bu fuarda yeni müşterilerimize gösterme fırsatı bulduk” diye konuştu.

“En iyi referansımız ürünlerimizin üstün kalitesidir” diyen Megasan Medikal’in Satış ve Pazarlama Müdürü Yunus Emre Çelikten, “Şu an itibarıyla 85 ülkeye ihracat yapan, Türkiye’deki birçok Büyük Şehir Hastanelerini yapan, köklü bir firma haline geldi. Bu gücümüzü de ürünlerimizin kalitesinden ve AR-GE’ mizden alıyoruz. Medikal sektörde en önemli alanlardan birisi satış sonrası hizmetler diyebilirim. Biz de Megasan olarak, yüksek kalite ve satış sonrası hizmetlerde ürünlerimizin her zaman arkasındayız” diye konuştu.         

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir