EXPOMED EURASİA, YENİ NESİL TEKNOLOJİLERİ AĞIRLADI

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen 31. Expomed Eurasia Fuarı Büyükçekmece – İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluştu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de Med Tıp oldu.

Fuarda ziyaretçiler medikal alandaki en yeni ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatına sahip oldu. Expomed Eurasia Fuarı; tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanında Avrasya bölgesinin en önemli ihtisas fuarı olarak öne çıkıyor.

2000 yılında sterilizasyon alanında faaliyet göstermek amacıyla Med Tıp Ltd. Şti. kuruldu. Elde ettiği yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti, inox yapısı ve kullandığı teknoloji sayesinde çok kısa zamanda ürünleri Türkiye ve uluslararası pazarda hızla yerini aldı. Marka, yeni nesil gaz teknolojisi İle uluslararası standartlarda üretim yapıyor.

Düzenli olarak 20 yıldır fuara katıldıklarını belirten Zeoss – Medtıp Yönetim Kurulu Başkanı Engin Göknar, “Zeoss markası uluslararası bir marka haline gelmiş durumda. Zaten bizim fuarda olma sebebimiz yeni bir ticari açılım değil, mevcut müşterilerimizle yılda bir defa burada buluşmaktır.  Şuanda fuarlara daha nitelikli müşterilerin; gerçek alıcı ve ihtiyaç sahiplerinin geldiğini görüyoruz. Tamamen hedef odaklı bir fuar diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Marka olarak inovasyon çalışmalarına önem verdiklerini ve bunun güzel neticelerini aldıklarını dile getiren Engin Göknar, “Bu sene yaptığımız inovasyon çalışmaları sayesinde yüksek kaliteye sahip, uluslararası platformda rakipleriyle rekabet edebilecek donanımlara sahip cihazlar geliştirdik. Bu cihazları ziyaretçilerimizin incelemesi için fuara getirdik. Ar-Ge ve inovasyona yaptığımız yatırımlarla Uluslararası pazarda da marka değerimiz oldukça yükseldi. Artık biz bir Türk malının uluslararası pazarda diğer Avrupa markalarıyla aynı kalitede hatta daha iyi olduğunu ispat etmek istiyoruz. Türk üreticileri olarak Avrupa’da ve dünyada hak ettiğimiz değeri yavaş yavaş gördüğümüzü düşünüyorum. Üretim tesisimiz İzmir Çiğli Organize Sanayi bölgesinde yer alıyor. İnsan kaynaklı üretimden daha çok otomasyona dönük daha profesyonel makinalarla üretim yaparak; hem insan kaynaklı hataları engellemiş olduk, hem de uluslararası standartlarda bir üretim alanına sahibiz.” diye konuştu.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir