EXPOMED EURASİA, YENİ TEKNOLOJİLERİ AĞIRLADI

31 yıldır Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal ve sağlık alanındaki en önemli iş buluşması Expomed Eurasia, 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Her yıl düzenlenen ve binlerce katılımcı ve ticari ziyaretçiyi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde ağırlayan fuara, katılım sağlayan markalardan biri de Ems Elektronik oldu.   

Expomed Eurasia Fuarı 2024 medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği vazgeçilmez bir ticaret fuarı olarak kendi alanında öne çıkıyor. Fuar, Türkiye’nin sağlık sektöründeki başarısını 2 kıtanın birleşme noktası İstanbul’da dünyayla buluşturdu.

Fuar beklentilerimizi karşıladığını kaydeden Ems Elektronik Tıbbi Cihaz Satış Uzmanı Mehmet Ergen, “Müşterilerimiz bizleri ziyaretlere devam ediyorlar. 1997 yılından beri, sağlık sektöründe ürettiğimiz farklı cihazlarımızı ve ambulanslarımızı ihraç ediyoruz. Farklı cihazlarımız mevcut defibrator gibi, cpr cihazı gibi ürünlerimiz şu an standımız da sunuma hazır” dedi.

Markanın 1997 yılında Ankara’da kurulduğunu belirten Mehmet Ergen, “27’ye yakın bayimiz mevcut Türkiye’de. 56’ya yakın ülkeye ihracat yapıyoruz şu anda. Her gün gelişen yeni teknolojiyle birlikte, cihazlarda gelişiyor ve çeşitlilik sunabiliyoruz. Amacımız sağlık sektörüne daha çok katkı sağlamak ve ürün gamımızı daha da arttırmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir