EXPOMED EURASİA, YENİLİKÇİ MARKALARI AĞIRLADI

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen 31. Expomed Eurasia Fuarı Büyükçekmece – İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluştu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de Kurtaran Ambulans oldu. Fuarda ziyaretçiler medikal alandaki en yeni ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatına sahip oldu.

Expomed Eurasia Fuarı; tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanında Avrasya bölgesinin en önemli  ihtisas fuarı olarak öne çıkıyor. Fuarda ziyaretçiler “Elektro Medikal Ekipman ve Medikal ve Laboratuvar Teknolojileri”, “Ortopedi – Fizik Tedavi – Rehabilitasyon”, “Sarf Malzeme ve Tek Kullanımlık Ürünler”, “Hastane Yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi”, “ve “OTC (Reçetesiz Ürünler)” kategorilerindeki ürünleri yakından görüp inceledi.

2001’de ambulans ve her türlü araç üstü ekipman üretimi sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Kurtaran Ambulans; ambulans donanımı, araç üzeri tepe lambası ve elektronik siren, ikaz lambaları, ambulans sedye sistemleri, hastane ekipmanları, tıbbi malzeme satışı ve pazarlamalarını yapmaktadır.

Türkiye’de ilk ambulans üreten, ilk ambulans sedyesi üreten ve tek Fiber Dolap yapan ambulans firması olmak gibi ilklerin markası olan Kurtaran Ambulans, dayanıklı ve sağlam üretimle özel sektörün tercihi oluyor.

Uzun yıllardır fuarlara katıldıklarını, ancak son birkaç yıldır ara verdiklerini belirten Kurtaran Ambulans Pazarlama Müdürü Hasan Eren, “Fuar bu sene gayet güzel geçiyor. Beklentimiz gayet güzel ve beklenen müşterilerimiz geldi” dedi.

Bu fuara özel yeni ürünleri olduğunu kaydeden Eren, “Zaten sektörün ilk temsilcilerindeniz. Türkiye’de ilk ambulansı yapan firmayız. Bu fuara da özellikle yeni Ford Aracımızı getirdik, onu da belgelendirdik. Değişik model sedyemiz var. Ford aracımıza özel bir dolap sistemi yaptık. Yenilikçi bir firmayız ve her geçen gün güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Kurtaran Ambulans’ın 2001 yılında kurulduğunu ancak asıl markalarının 1974’te kurulan Magpar A.Ş. olduğunu dile getiren Eren, “Magpar’ı şu anda imalatçı firma, Kurtaran Ambulans’ı ise satıcı firma yaptık. 2001 yılı itibarıyla Kurtaran Ambulans artık satıcı olarak devam ediyor. Sektörde Kurtaran Ambulans ile yeni bir sayfa açmış olduk” ifadelerini kullandı.

“27 ülkeye ihracatımız var. Türki Cumhuriyetlerinin tamamı, Afrika’nın tamamı” diyen Eren, sözlerine devamla “Sektör iç piyasada daraldığı için ağırlığımızı şu an yurt dışına veriyoruz. Ancak iç piyasayı boş bırakmamak adına da fuarlarımıza katılıyoruz. Özel hastaneler, ağırlıklı olarak müşterimiz. Zaman zaman Sağlık Bakanlığı çalışmalarımız, resmi kurum hastanelerde çalışmamız oluyor. Ancak az önce de belirttiğim gibi ağırlığımızı tamamen yurt dışına veriyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir