“EXPOMED İLE YURTDIŞINDAN GÜZEL BAĞLANTILAR SAĞLADIK”

Medikal Endüstrisinin Ticaret Platformu Expomed Eurasia Fuarı, 25 Nisan’da İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31. kez düzenlenen fuar, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de Bimel oldu.

Fuarda ziyaretçiler medikal alandaki en yeni ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatına sahip oldu. Expomed Eurasia Fuarı; tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanında Avrasya bölgesinin en önemli ihtisas fuarı olarak öne çıkıyor.

Bimel İthalat İhracat ve Ticaret Ltd Şti, 2010 yılından günümüze sektördeki deneyimi ve uzmanlıkları ile muayene ve cerrahi eldivenler başta olmak üzere medikal ve endüstriyel hijyen sarf ürünleri konusunda faaliyetlerini sürdürüyor.  Kurulduğu günden bu yana ürün çeşitliliğini arttırarak devam ettiği tedarik sürecinde ithalat, ihracat ve üretim konusundaki tecrübelerini inovasyonla birleştirerek müşterilerine hızlı ve rekabetçi çözüm önerileri sunuyor.

Fuarın hareketli ve yoğun katılımlı olduğunu belirten Bimel Genel Müdürü Livyo Aktel, “Ziyaretçi sayısı beklediğimizin üstünde, hatta yurt dışından gelen ziyaretçiler de var. Özellikle Arap Yarımadası ve Kuzey Afrika’dan ilgi gösterenler mevcut. Numunelerimizi verdik, görüşmelerimizi yaptık. İnşallah dönüşler başarılı olur” dedi.

2010 yılında kurulmalarından bu zamana kadar ürün gamında hiçbir değişiklik yapmadıklarını kaydeden Livyo Aktel, “Sadece doktor muayene eldiveni ithalatı yapıyoruz. Cerrahi eldivenlerimiz Hindistan’dan, diğer ürünlerimiz Malezya, Çin ve Tayland’dan geliyor. Ürünlerimiz hızlı tüketim gerektirdiği için başka ürün kategorilerine girmeye ihtiyaç duymadık. Son günlerde dünya ekonomisindeki sıkıntılar ve savaşlar nakliyeleri zorluyor. Türkiye’de mal yetiştirmek zorlaşıyor, ithalat da biraz zorlaştı. Ama yaptığımız işten memnunuz” diye konuştu.

Markayı iki ortak olarak 2010 yılında kurduklarını dile getiren Livyo Aktel, “Eldiven ithalatı ile başladık. Şu an üç ana ürün portföyümüz var: gıda ambalajı, toptan medikal ürünler ve medikal toptancılarına. Ürün kalitemiz iyidir, fiyatlarımız bazen pahalı olabilir ama şikâyet gelmiyor. Büyümeyi hedefliyoruz, ihracatı artırmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar 25 ülkeye mal sattık, daha da büyüyeceğiz inşallah. Müşterilerimize gönderdiğimiz numunelerle ürünümüzün niteliğini önceden belirtiyoruz. Teslimatlarda hiç gecikmiyoruz, eğer gecikirse sebebini açıklıyoruz. Müşteriye fiyat politikasında kazan-kazan anlayışı ile yaklaşıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Eğer bir sıkıntı olmazsa, sekiz senedir, on senedir aralıksız çalıştığımız müşterilerimizle devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir