FARKLI MODELLER VE HIZLI TEMİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE GÖTÜRÜR

Medikal endüstrinin ve sağlık sektörünün heyecanla beklediği Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Laboratuvar Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı Expomed Eurasia 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan ve ürünlerini ziyaretçileri ile paylaşan markalardan biri de Ceylan Med oldu.

Uluslararası ziyaretçi sayısında geçen seneye göre %25’lik rekor artışla 122 ülkeden 6000 uluslararası ziyaretçiye ulaşan Expomed Eurasia 2024 Fuarı toplamda ise 26 000’in üzerinde ziyaretçiye ve 700’den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Medikal Teknolojiler ve Medikal Sarf Malzemeleri konusunda hizmet veren Ceylan Med Genel Müdürü İsa Ceylan, fuarın kendileri için güzel başladığını ve beklentilerini karşıladığını kaydederek “Yarın son günümüz ancak yine bir yoğunluk olacağını düşünüyoruz. Yurtiçi ve yurt dışından müşterilerimiz genel olarak bizimle ilgilendiler ve ziyaret ettiler. Sağlık sektöründe, sterilizasyon konteynırları ve cerrahi el aletleri üretip satıyoruz. Medikal firmalara ve direk hastanelere satışları gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ceylan markasının 2007 yılında kurulduğunu belirten İsa Ceylan, “Sağlık sektöründe hizmet vermekteyiz. Genel olarak %80 ihracat firmasıyız. Daha çok Avrupa ülkeleri, Meksika ve Şili  gibi ülkelere ihracatlarımız oluyor. Şirketimizi diğer firmalardan farklı kılan daha kaliteli ve daha farklı modellemelere sahip ürettiğimiz ürünlerdir. Diğer firmalar tek model kullanırken, biz firmamızda beş ya da altı farklı model kullanılmaktayız ve daha hızlı temin süreleri verebildiğimiz için, müşterilerimizden daha iyi geri dönüşler alabiliyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir