Farklı Sektörlerin Ortak Çözümü Avibro’da

İDMA Uluslararası Fuar Yapım Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Un, Yem, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA 2024, 16 yıldır hububat ve bakliyat işleme sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de Avibro Vibrasyon Motorları oldu.

2-4 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 10’uncu İDMA İstanbul’da beğeniye sundu. Tahıl işleme sektörünün en büyük ticaret buluşmalarını gerçekleştiren İDMA, Avrupa Birliği ülkeleri, MENA ülkeleri ve ABD başta olmak üzere 120 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.

Avibro Vibrasyon Motorları; makine üreticilerinin ihtiyaçlarını, bayi ve distribütör kanalından doğru analizler yaparak mühendislik çözümleri üreterek ve müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Başarılı bir marka olmanın en önemli kriterinin, endüstri alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip etmek olduğuna inanan Avibro; uzman mühendis ve tekniker kadrosuyla yüksek kalite vibrasyon motoru imalatı yapıyor.

Avibro Vibrasyon Motorları farklı devir, çeşitli frekans ve voltaj seçenekleriyle IP 66 koruma standardında özel karışım alüminyum enjeksiyon ve dökme demirden (sfero ggg 40), en kaliteli metallerle vibrasyon motoru üretir. Marka, döküm öncesi ve sonrasında yapılan analiz, testler ve Ar-Ge çalışmaları ile yüksek kalitede üretim yaparak maksimum verimi sağlamayı amaçlıyor.

Avibro, marka bilinirliğini ve değerini her geçen gün daha da artırmakta, sektörün ve ülke ekonomisinin gelişimine katkıda bulunarak pazar payını artırmayı hedefliyor.

Avibro

Fuarın ilk gününün bekledikleri gibi yoğun geçtiğini belirten Avibro Satış Müdürü Orçun Karagöz, “Standlarına gelen misafirlerimize ürünlerimizin tanıtımlarını yapıyoruz. Fuara daha önceki yıllarda imalatını gerçekleştirdiğimiz mevcut ürünler ve portföyümüze yeni eklenen birkaç tane yeni ürün modeli ile katıldık” dedi.

20 yılı aşkın aynı sektörde yer aldıklarını belirten, Orçun Karagöz, “2019’da kurulan firmamız, daha çok gıda ve kırma eleme sektöründe Vibrasyon motoru imal ediyor. Sektöre katkı sağlayan, diğer Vibrasyon motoru imalat fabrikalarından farkımız ise teknik bilgiye haiz en büyük firma olmamızdır” diye konuştu.  

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir