İHRACAT ODAKLI MARKALAR IBAKTECH FUARINDA YERİNİ ALDI

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip olan Uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirmek üzere yoğun katılım ile kapılarını açtı. Fuara katılan Mataş Makine, en yeni ürünleri ile ziyaretçilerini ağırladı.

Bu yıl 14.sünü düzenlenen fuar, 6 salonda, 30 bin m2’lik alanda ziyaretçileri ile buluştu. IBAKTECH; Türkiye, İtalya, Fransa, Almanya (Resmi ülke pavilyonu olarak), Slovenya, Bulgaristan, Azerbaycan, Çin, İran, Lübnan ve Ukrayna gibi ülkelerden 300’ün üzerinde katılımcıya ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı.

Fuarda çok yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğradıklarını belirten Mataş Makina Genel Koordinatör Abdullah Arslan, “Fırıncı pastaneci ve unlu mamuller sektörüne ait bir fuar bizim için çok değerli bir fuar bu sayede tüm çalıştığımız müşterilerimizle buluşma imkânı ve çalışmadığımız arkadaşlarımıza Mataş’ı tanıtma imkânı sağladı. Yeni güncel ürünlerimiz ve en güncel makinamızı şu anda fuara da sergiledik. Bizim en popüler ürünlerimiz bıçaklı spiral hamur yoğurma makinaları pasta mikserleri ve ekmek dilimleme makinaları olarak bu grupları sayabiliriz” diye konuştu.

Mataş Gıda Makinaları’nın Bursa Nilüfer ilçesi Çalı Sanayi Bölgesi’nde hizmet verdiğini belirten Abdullah Arslan, “Fabrikamız yaklaşık olarak 2.000 metrekare alanda hizmet veriyor. Profesyonel kadromuzla sektöre hizmet veriyoruz” dedi.

Yurt dışında yaklaşık 85-90 kadar ülkeye ürünlerini ihraç ettiklerini söyleyen Abdullah Arslan, “Amerika Birleşik Devletleri pazarına girebilmek hedeflerimiz arasında. Afrika bölgesi, Avustralya, Avrupa, Rusya ve Avrupa birliğinden sonra hedefimiz Amerika pazarı” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir