İHRACATIN LİDERLERİ EXPOMED EURASİA’DAYDI

Medikal Endüstrisinin Ticaret Platformu Expomed Eurasia Fuarı, 25 Nisan’da İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31. kez düzenlenen fuar, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de Meyosis oldu.

Meyosis, hasta karyolası, acil sedyesi, tedavi arabaları ve doğum karyolası da dâhil olmak üzere yüksek kaliteli hastane ekipmanları üreticisi olarak 2016 yılında faaliyete başladı.

Fuarın bu sene oldukça iyi ve hareketli başladığını belirten Meyosis Yurt Dışı Satış Müdürü Besim Sadıkay, “Özellikle Doğu Avrupa ve Balkanlar‘dan oldukça ziyaretler aldık. İstanbul konumu itibari ile bölgenin önemli şehirlerinden biri ve iş anlamında fuar, bu bölgeler için bu ülkeler için ilgi çekici oluyor. Biz de ziyaretlerde bunun karşılığını gördük ve yeni temaslarda bulunduk” dedi.

“Meyosis olarak hastane mobilyası ürünlerini üretiyoruz. Hasta karyolası, acil sedyeleri, acil arabaları gibi ana ürün gruplarımız var” diyen Sadıkay, sözlerine devamla, “Firma olarak sürekli yenilikleri takip etmeyi ve bunu ürünlerimize yansıtarak hayata geçirmeyi bir prensip olarak görüyoruz. Bu fuara özel ar-ge sini tamamladığımız, yeni bir karyola geliştirdik ve ziyaretçilerimize sunduk. Amacımız her fuarda yeni bir ürün geliştirmek. Latince de kelime anlamı iyileşme olan Meyosis, iyileşmenin gerçekleştiği ürünler, Hasta Karyolaları üretiyor. Mottomuz, tedavide konfor ve bunu taşımak için gerekli bütün özveriyi, üretimde ar-ge ekibimizle gerçekleştiriyoruz. Bizim için tedavi de konfor her iki anlamda önemli. Tedavi gören hasta içinde, tedaviyi sağlayan sağlık personeli içinde, ürünün konforlu olması gerekir. Her gün onlarca hastayı ağırlayan, sürekli bu dönüşüme tanıklık eden kişiler için ürünün sorunsuz çalışması lazım. Dolayısıyla tedavide konforu, olabildiğince sağlamaya çalışarak üretim faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

İhracat yönü güçlü bir marka olduklarını kaydeden Sadıkay, “Bolivya‘dan yeni Zelanda‘ya kadar, dünyanın 50 den fazla ülkesine, ihracatımız bulunmakta. Spesifik bölgeler halinde söylemektense, ürün vermediğimiz kıta yok diyebiliriz. Türkiye bir sanayi ülkesi ve bir sanayi ülkesi olarak Avrupa’ya alternatif bir üretici grubu olarak anılıyoruz. Avrupa kalitesinde ama fiyat olarak daha uygun bir fiyat beklentisi var. Yüksek kalitede, daha uygun fiyata ürünler sunabilmekteyiz dünya çapındaki müşterilerimize. Global pazar da Türk üreticisi Meyosis olarak, bu sektöre iyi bir alternatif sunduğumuz düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir