İNOVASYON BİZİ FARKLI KILIYOR

25-27 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen mobil uygulama ve teknoloji festivali MobileFest’e katılım sağlayan markalardan biri de BVK Technology oldu. Günümüz ve geleceğin teknolojilerinin, girişimcilik ekosisteminin konuşulacağı konferans programında 3 günde toplam 100’den fazla sektör profesyoneli ve fikir önderi konuk edildi.

Mobilefest aracılığıyla tüm katılımcı markalar ve temsilcileri, son kullanıcılarla iletişime geçme, mevcut müşterilerden geri bildirim alma, potansiyel müşterilerin öneri ve yaklaşımlarını dinleme fırsatına sahip oldu. Tüm bunların yanı sıra uygulamalarının son versiyonlarını ve yeni avantajlarını tüketiciye ilk elden anlatma şansına sahip oldu.

BVK Technology’nin genel merkezi İstanbul’da olup, Hollanda’nın Lahey ve ABD’nin Teksas şehrinde şubeleri bulunuyor. Markanın çözümleri, 50’den fazla ülkede kullanılıyor ve 50.000’den fazla uç noktayı koruyor.

Tüm dünyada bankacılık ve ATM endüstrileri, telekomünikasyon şirketleri ve daha fazlası için yenilikçi güvenlik çözümlerinde sektöründe lider konumda yer alan BVK Technology, OTC anahtarsız kilitler, ATM kartı sahtekarlığını önleme ve dijital erişim yönetimi çözümleri ile fiziksel erişim yönetimi çözümlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi konusunda uzman konumda yer alıyor.

Fuarın oldukça güzel başladığını ve beklentilerini de gayet güzel karşıladığını belirten BVK Technology CEO’su Kürşat Kurt, “Geçen sene de katılım sağladık ve çok güzel geçtiği için bu senede katılma kararı aldık” dedi.

Kurt, markalarının fuarda yer alan ürünleri ile ilgili olarak “Duyurusunu ilk defa burada yaptığımız, bu fuara özel iki tane yeni konseptimiz var. Bir tanesi radar milimetre radar teknolojisi (WaterMatica) ve NB-IoT ile beraber su ölçümü almakta. Suyun sürdürülebilirliği konusunda bir IOT çözümüdür. Çok net su seviyesi ölçümleri alıyoruz bu sayede. Suyun sürdürülebilirliği, su yönetimi konusunda, yaygın kullanacağını düşündüğümüz bir ürünümüz mevcut. İlk defa bu fuarda duyurusunu yaptık ve ziyaretçilerimize gösteriyoruz. İkinci konseptimiz ise CargoLocked konsepti. Bu bizim içimizden doğan yeni bir firma ve yeni bir konsept. Lojistik firmalarına, güvenli, her defasında atılır kutular yerine, bir kutunun yüzlerce binlerce defa kullanılmasına yönelik. Kilitli bir şekilde göndericiden, alıcıya ilettiğimiz, kargoların gönderilmesini sağlayan bir teknoloji” ifadelerinde bulundu. 

BVK Technology’nin 2004’te kurulduğunu ve yaklaşık son on senedir oldukça aktif bir şekilde güvenlik çözümleri geliştirdiğini kaydeden Kurt, “Bankacılık gibi, telekomünikasyon sektörü gibi, son dönemde akıllı kilitler kullanan, yaygın bir akıllı kilit portföyümüz var.  Kasa kilidi, dolap kilidi, asma kilit, kapı kilidi gibi erişimleri yönetiyoruz müşterilerimiz adına. Düşünün bir telekom operatörü, binlerce alt yüklenicisine erişmek zorunda veya geliştirmek durumunda veya bir banka, ATM leri, şubeleri..  Bunların hepsine erişimini, tek bir noktadan, merkezi olarak yönetebildiğimiz, ancak yetkili olanlara güvenli bir şekilde erişim verdiğimiz, bir bulut platformumuz var.  Sürekli inovasyon ile yeni ürünler geliştiriyoruz. İnovasyon’un bizi farklı kıldığını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir