İŞLETMELERE VERİMLİLİK KATACAK ÜRETİM HATLARINI SERGİLEDİ

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip olan Uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirmek üzere yoğun katılım ile kapılarını açtı. Gıda işleme ve ambalaj makineleri sanayi sektöründe üretim, ambalaj ve paketleme alanlarında faaliyet gösteren Prosestek Makine IBAKTECH Fuarı’ndaydı.

Bu yıl 14.sünü düzenlenen fuar, 6 salonda, 30 bin m2’lik alanda ziyaretçileri ile buluştu. IBAKTECH; Türkiye, İtalya, Fransa, Almanya (Resmi ülke pavilyonu olarak), Slovenya, Bulgaristan, Azerbaycan, Çin, İran, Lübnan ve Ukrayna gibi ülkelerden 300’ün üzerinde katılımcıya ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı. Fuarda ziyaretçiler, farklı ülkelerden gelen sektör profesyonelleri ile iletişim kurarak iş birlikleri ve ticari ilişkiler geliştirdi.

Fuarın umduklarından daha güzel başladığını belirten Prosestek Kurucu Ortağı Hakkı Volkan Akduman, “Katılımcı firma sayısı ve ziyaretçilerimizle gayet başarılı bir fuar olduğunu düşünüyoruz. İkinci günümüz ve çok memnunuz. Biz Prosestek Makine olarak, Avrupa’da bilinen markaların distribütörlüğünü ve servis hizmetini yapıyoruz. Bu fuarımızda İtalyan çikolata makinaları üretici firmaları ve Alman makinaları üretici firmalarını temsil ediyoruz.” dedi.

Fuarda çikolata üretimi ile ilgili teknik, otomasyon ve verimlilikle alakalı hatlarımızı ön plana çıkardıklarını belirten Akduman, ürünleri ile ilgili olarak “İşletmelere çok verimlilik katacak hatlarımızı sergiledik. Daha çok işin üretim tarafındaki kolaylıkları sağlayacak makinalarımızı tanıtmaya gayret gösterdik. Yaklaşık 16 yıl önce kurulan, ithalatçı bir firmayız.  Avrupa’nın önde gelen markalarıyla, Türkiye’de satış ve servis hizmeti gerçekleştiriyoruz. Çikolata tarafımız ağırlıklı, aynı şekilde sos ve hazır yemek yapan hatlarımız var. Yine Süt ve Süt ürünleri sektörüne sağladığımız hatlarımız var” diye konuştu.

Akduman, daha çok gıda sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydederek “İthalat yapan bir firmayız. Ancak ihracat yaptığımız ülkelerde var. Bunlar, Azerbaycan ve İran ağırlıklı. O bölgelerde de şubelerimiz var. Hareketliyiz, ama ana pazarımız Türkiye’de. Müşterimizin talebine uygun ekipmanları ve hatları kurmaya gayret gösteriyoruz. En önemli özelliğimiz, servis hizmeti veremediğimiz hiçbir makinayı müşterilerimize sunmuyoruz. Servis konusunda çok hızlı dönmeye gayret gösteriyoruz ve belirttiğim gibi amortisman süresi en kısa, müşteriye en optimum hizmeti sağlayan hatlarımızı, makinalarımızı, mümkün mertebe müşterimize sağlamaya çalışıyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir