Karaca, Red Dot Design Awards’tan 2 Ödül İle Döndü

İnovatif ürünlerin ve modern tasarımların öncü markası Karaca; Capadoccia çatal bıçak takımı ve Orbit kahvaltı takımı koleksiyonu ile Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

KaracaHayatı kolaylaştıran ve yenilikçi ürünleriyle evlerde fark yaratan Karaca, tasarım alanındaki en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen Red Dot Design Awards 2024te,  Capadoccia çatal bıçak takımı ve Orbit kahvaltı takımı koleksiyonlarıyla ödüle layık görüldü.

Karaca

Red Dot jürisi tarafından “İyi Tasarım Ve Yaratıcılık Arayışında” yapılan değerlendirmelerle belirlenen ödüller, her yıl 30dan fazla kategoride veriliyor. Dünya markası olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Karaca, Capadoccia ve Orbit koleksiyonlarının aldığı Red Dot ile ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek 2016 yılında aldığı bir, 2017 yılında aldığı iki ödülden sonra, Red Dot ödüllü tasarımlarının sayısını beşe çıkartmış oldu.

Karaca

Sunduğu ürünlerde işlevselliğin yanı sıra tasarımı da önceliğine alan ve bugüne kadar birçok ödülün sahibi olan Karaca, konfora ve kullanıcı deneyimine odaklanan ürünleriyle sektörde fark yaratıyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir