KORDON TIP, EXPOMED EURASİA FUARI’NDAYDI

Expomed Eurasia Fuarı, 25 Nisan’da İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31. kez düzenlenen fuar, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de Kordon Tıp oldu.

Expomed Eurasia, Türkiye’nin sağlık sektöründeki başarısını 2 kıtanın birleşme noktası İstanbul’da dünyayla buluşturmaya 27 Nisan’a kadar devam edecek. Bir sonraki Expomed Eurasia Fuarı’nın tarihleri 24-26 Nisan 2025 olacak.

1998 yılından günümüze İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde kendi fabrikamızda faaliyetlerimizi sürdüren Kordon Tıp, öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla çağdaş ve modern ürünler ortaya çıkararak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyor.

Fuarın her sene popülasyonu artan bir organizasyon olduğunu belirten Kordon Tıp Genel Müdürü Cem Özdamar, “Her sene ziyaretçi sayımız ve özellikle yurtdışından gelen ilgi artmaktadır. Bu gelişmelerden son derece memnunuz. Artık daha çok yurt dışı pazarlarına odaklanıyoruz ve ihracatı hedefliyoruz. Amacımız ürünlerimizin yurtdışına çıkışını artırmak ve mümkün olduğunca çok ülkeye ihracat sağlamaktır. Her sene çalışan sayımız ve şubelerimizi artmaktadır” diye konuştu..

Marka olarak üründe kaliteye çok önem verdiklerini kaydeden Cem Özdamar, “Ürünlerimiz sterilizasyon alanında sterilizasyon kontrol ürünleri karşılama olarak karşımıza çıkıyor sterilizasyon birçok alanın ortak faydasıdır yani hemen hemen her alana yönelmek ve etki etmektedir” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir