Milltech, Topraktan Aldığı Güç İle Geleceği Şekillendiriyor

Un, tahıl, yem, bakliyat işleme endüstrisi ve değirmen makinaları sektörünün Türkiye’de ilk ve tek, Dünyada ise en büyük fuarı olan 10. İDMA İstanbul Fuarı 2-4 Mayıs 2024 tarihlerinde kapılarını açtı. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de Milltech Makine oldu.

Yerli un, tahıl, yem, bakliyat üretim ekipmanları ve değirmen makineleri üreticileri, 500 milyon dolarlık ihracat hedefiyle yeni ürün ve teknolojilerini İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 10’uncu İDMA İstanbul’da beğeniye sundu.

1977 yılında Konya’da üretime başlayan Milltech Makine, yıllar geçtikçe edindiği tecrübe ve müşterilerinden aldığı destek ile önce 6.000 m2 sonra da 20.000 m2 alana sahip modern binasında üretim faaliyetlerini sürdürüyor.

1977 yılında Ahmet Bacak ve Mustafa Sarıca tarafından kurulan Milltech, kuruluşundan itibaren Ar-Ge’ye önem vererek kalitesinden ödün vermeden üretim yapıyor.

Her zaman müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımla faaliyetlerine devam eden Milltech Makine, dünya genelinde 40’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Marka, geçmişten bu güne kadar 700’den fazla projeyi sorunsuz bir şekilde aktif hale getirdi. Bu projeler içerisinde Un Değirmen Fabrikası-Mısır Değirmen Fabrikası- İrmik Değirmen Fabrikası ve Yem Değirmen Fabrikası da yer alıyor.

Fuardan oldukça memnun olduklarını belirten Milltech Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bacak, “Firma olarak müşterilerimize, öğütme ve temizleme makineleri üretmekteyiz. Ayrıca müşterilerimiz için anahtar teslim fabrikalar üretiyoruz. Bu fuara özel, yeni ürettiğimiz, patenti bize ait olan enerji tasarruflu VALS makinemizi ziyaretçilerimize beğenisine sunuyoruz” dedi.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir