MOBİLEFEST’TE ‘BİG DATA’ RÜZGÂRI ESTİ

25-27 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen mobil uygulama ve teknoloji festivali MobileFest’e katılım sağlayan markalardan biri de Simeranya oldu. Günümüz ve geleceğin teknolojilerinin, girişimcilik ekosisteminin konuşulacağı konferans programında 3 günde toplam 100’den fazla sektör profesyoneli ve fikir önderi konuk edildi.

Simeranya, ajans ve yazılım konusunda 20 yılı aşkın tecrübeye sahip iki girişimin birleşmesiyle 2020 yılında kuruldu. Birbirinden farklı sektörlerde yerel ve global ölçekteki önemli kurum ve kuruluşlar ile çalışarak gün geçtikçe büyüyor. Marka, sunduğu teknoloji ve yazılım, kurumsal tasarım ve dijital pazarlama hizmetleri ile dijital dünyada müşterileri ile birlikte yürüyor ve güçleniyor.

Fuarda yurt içi ve yurt dışı yeni bağlantılar sağlamak ve pazardaki paydaşlarını ve yeni imkânları yakalamak adına katıldıklarını belirten Simeranya Kurucu Ortağı Ramazan Çetinkaya, “Bu bağlamda hedeflerimize ulaşabileceğimize dair olumlu etkileşimler gördük. Şuan iyi gidiyor gelecek seneler de çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz. Biz fuara özellikle 3 ürünümüzle katıldık bunlardan bir tanesi formulizer bu ürünümüzle Big Data yönetimi yapıyoruz.  Diğer bir ürünümüz Mobi saha operasyonlarının tamamını yönetebildiğimiz bir ürün. Bir diğer ürünümüz ise Staff insan kaynakları temelinde çalışan ve bütün sistemin bir işletmenin bir biriyle iletişimini canlı ve anlık olarak sağlıklı bir şekilde yürütmesini sağlayan verilerin tamamını şirket içerisinde tutan özel bir iletişim platformudur” ifadelerini kullandı.

Simeranya’nın 2011 senesinde kurulduğunu aktaran Ramazan Çetinkaya, “O zamandan bu yana bütünleşik bir dijital pazarlama yönetimi ve yazılım projelendirme ve üretim aşamasında hizmet sunuyoruz” dedi.

Şuan yapay zekâ üzerine çalıştıkları bir projeleri olduğunu kaydeden Ramazan Çetinkaya,Big Data yönetimi, Big Datayı daha anlamlı kullanılabilmesi ve katma değerlerin eklenebilmesi adına yürütmüş olduğumuz projelerimiz var. Bunlarla ilerliyoruz. Ek olarak No-Code platformalar üzerinde geliştirmiş olduğumuz ek ürünlerimiz var. Bunları da müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir