Ontex, TJOD Kongresi’ne Katıldı

Hijyenik ürünler üreticisi Ontex, 21. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi’ndeydi. Avrupa’nın en büyük, bebek ve yetişkinlere yönelik hijyenik ürün üreticilerinden Ontex, 15 – 19 Mayıs tarihleri arasında Kıbrıs’ta düzenlenen, 21. Ulusal Jinekoloji ve Obsestrik Kongresi’nde, sektörün en çok tercih edilen markalarından olması nedeniyle yoğun ilgi gördü. Ontex, bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk yetişkin bezi markası Canped’in geniş ürün yelpazesini tanıttı.

Türkiye Kadın Doğum hekimlerinin birleştirici gücü olan Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin 15 – 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Limak Deluxe Cyprus Hotel’de düzenlediği, 21. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi; Türkiye’nin her yerinden 2 bini aşkın kişiyi ağırladı. 

Uzman hekimleri buluşturan kongrede, Türkiye’de idrar kaçırma rahatsızlığının görülme sıklığının çok yüksek oluşundan bahsedildi. Özellikle 2 veya daha fazla doğum yapmış kadınlarda ve menopoz dönemindeki kadınlarda çok daha sık idrar kaçırma görüldüğü ifade edildi.

Ontex

Çok sayıda ziyaret alan Canped standında Ontex teknolojisi ile konfor ve performansı aynı anda sunabilen yetişkin ürünleri kategorisinde; Canped emici külot, belbantlı yetişkin hasta bezi, mesane pedi, ince emici külot, ultra mesane pedi bulunurken bakım ürünleri kategorisinde yatak koruyucu örtüler ve vücut temizleme mendilleri tanıtıldı. Canped’in hem lohusalık döneminde hem de idrar kaçırma rahatsızlıklarında kullanılabilecek mesane pedi ürünü hekimlerden yoğun ilgi gördü.  

Ontex’in Türkiye ve İhracat Pazarları Pazarlama Direktörü Pelin Gülbay Özdemir, kongre katılımıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “21. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi’ne katılımımız, uzman hekimlerimizi yetişkin bakım portföyümüzdeki inkontinans ürünlerimizle buluşturmada çok önemli bir rol oynadı. Standımızda Canped markamızın kapsamlı ürün yelpazesini sergileyerek ürünlerimizi sektör profesyonellerine tanıttık.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir