PALOMA, İNOVATİF ÜRÜNLERİ İLE EXPOMED EURASİA’DA

Medikal endüstrinin ve sağlık sektörünün heyecanla beklediği Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Laboratuvar Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı Expomed Eurasia 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan ve ürünlerini ziyaretçileri ile paylaşan markalardan biri de Paloma Medikal oldu.

Uluslararası ziyaretçi sayısında geçen seneye göre %25’lik rekor artışla 122 ülkeden 6000 uluslararası ziyaretçiye ulaşan Expomed Eurasia 2024 Fuarı toplamda ise 26 000’in üzerinde ziyaretçiye ve 700’den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı.

2009 yılında kurulan Paloma Medikal; medikal mobilya, modüler dolap sistemleri, ameliyathane dolapları, ameliyathane duvar panelleri, hastane ekipmanları nükleer tıp ve dental klinik dolap sistemleri ayrıca ıslak hacim ekipmanları dünyasında saygın bir yer edinmiştir.

Fuara katılımın gayet güzel olduğunu kaydeden Paloma Medikal Export Manager Ufuk Erbaş, “Gerek yurtdışından gerek Türkiye’den katılım bizi memnun edecek seviyede. Biz hastanelere özel modüler dolap sistemleri üretiyoruz. Yeni çıkarttığımız bir kaç ürünlerimizde fuarda sergilediğimiz ürünlerimiz var. Islak hacim ekipmanları yeni otomasyonlu ürünlerimiz var  ve fuarda oldukça ilgi görüyor. Ürünlerimiz medikal mobilya, modüler dolap sistemleri, ameliyathane dolapları, ameliyathane duvar panelleri, Hastane ekipmanları Nükleer tıp ve dental klinik dolap sistemleri ayrıca ıslak hacim ekipmanları alanında inovatif ürünler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İstanbul Kâğıthane’de 10.000 metrekare kapalı alanda 70 kişilik profesyonel personeli ile üretimlerimizi devam ettiriyoruz. ARGE departmanımız sürekli yeni ürünler ve yeni dolap sistemleri üzerinde çalışıyor” diyen Ufuk Erbaş, sözlerine devamla “Yurtdışı çalışmalarımız özellikle Sırbistan Balkanlar bölgesinde çok alanda faaliyetimiz var Uzakdoğu’da yeni yeni atılımımız oluştu bir de Orta Doğu‘da Suudi Arabistan başta olmak üzere Umman’da Dubai’de çalışmalarımız oldu oradan da çok iyi geri dönüşler alıyoruz artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir