“PLASTİ-MED, YÜKSEK KALİTEYİ 91 ÜLKEYE İHRAÇ EDİYOR”

31 yıldır Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal ve sağlık alanındaki en önemli iş buluşması Expomed Eurasia, 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Her yıl düzenlenen ve binlerce katılımcı ve ticari ziyaretçiyi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlayan fuara, katılım sağlayan markalardan biri de Plasti-Med oldu.   

Expomed Eurasia Fuarı 2024 medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği vazgeçilmez bir ticaret fuarı olarak kendi alanında öne çıkıyor. Fuar, Türkiye’nin sağlık sektöründeki başarısını 2 kıtanın birleşme noktası İstanbul’da dünyayla buluşturdu.

1995 yılı itibarıyla Türkiye’nin önde gelen tek kullanımlık tıbbi cihaz üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olan Plasti-Med, 30 yıllık tecrübesiyle kaliteli ve yenilikçi ürünler üretmektedir. Markanın solunum, yara drenaj & cerrahi aspirasyon, üroloji, jinekoloji ve genel kullanımlık ürünler gibi ürün grupları çeşitli grupların tek kullanımlık tıbbi cihazlarına odaklanmaktadır. Şirket, yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün portföyü ile ürünlerini tüm dünyada 91’in üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

Profesyonellerin buluşma noktası olan fuarın, aynı zamanda yeni iş fırsatları ve işbirlikleri için verimli bir ortam sağladığını belirten Plasti-Med Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özkaya, “Ziyaretçiler, hem bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı buluyor hem de sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme imkânı elde ediyor. Genel olarak, fuarın başarılı geçmesi, katılımcıların memnuniyetini ve beklentilerini karşılamasıyla sağlanıyor” dedi.

Ümit Özkaya, Plasti-med olarak 3 branşta hizmet verdiklerini kaydederek, “Anestezi, drenaj ve üroloji ürünlerinin üreticisiyiz. 91’in üzerinde ülkeye ihracatımız var. Köklü bir şirketiz sektörde başarılarla dolu 30 yılı geride bıraktık. Türkiye’deki hemen hemen bütün özel hastanelerde ürünlerimiz mevcuttur. ‘Plasti-med’ markalı ürünler Türkiye’de ve dünyada yüksek kaliteli ürünler olarak tanınmaktadır ve tercih edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Marka olarak üretimlerini Tuzla deri organize Sanayi bölgesine 14.000 m2 alanda yaptıklarını söyleyen Ümit Özkaya, “Plasti-med, kaliteli ürünler üreterek, hastaların tedavilerini ve sağlık çalışanlarının kullanımlarını geliştirirken, çevreye duyarlı bir üretimde yapmaktadır. 250’ye yakın profesyonel kadromuzla sektöre hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir