Safa Değirmen’den Değirmen Makinelerinde Güvenilir Çözümler

Safa Değirmen, 02-04 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İDMA 2024 Fuarına katıldı. Tahıl işleme sektörünün en büyük ticaret buluşmalarını gerçekleştiren İDMA, İstanbul’daki 10’uncu buluşmasında, Avrupa Birliği ülkeleri, MENA ülkeleri, ABD başta olmak üzere 120 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.

Dünya tarihinin ilk endüstrisi olarak tanımlanan değirmencilik sektörü, pandemi sonrasında yükselişe geçen korumacı gıda politikalarıyla tekrar dünyanın en stratejik güçleri arasında yerini aldı. Türkiye’nin un üretiminde faaliyet gösteren tesislerin ihtiyaçlarını karşılamak için filizlenen un, tahıl, yem, bakliyat üretim ekipmanları ve değirmen makineleri sektörü, günümüzde üretiminin % 90’ını ihraç eden dev bir endüstriye dönüştü.

Safa Değirmen, 2000 yılından itibaren Konya’da 2000 m2 si kapalı toplam 3000 m2lik fabrikasında emeğe güç katarak değirmen makineleri yedek parça üretimi için çalışmaktadır.

Marka, değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri saygınlığını aldığı geri bildirimlerle zirveye taşıdı. Değirmen makineleri üretiminde bel kemiği olan malzemeleri, alt yapısını sürekli geliştirerek müşterilerine daima daha hızlı ve kalıcı çözümler ile sunmaktadır. TSE, EN ISO 9001:2008 ve CE belgelerine sahip olan Safa Değirmen, uluslararası kabul edilirliğini kanıtlayarak global standartlarda kurumsal yapısını oluşturmuştur.

Safa DeğirmenFuarın beklentilerinden daha güzel başladığını ifade eden Safa Değirmen Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pirinç, bu sektörde yedek parça temini ve üretimi yaptıklarını belirterek “Un fabrikaları, makine fabrikaları ve yem fabrikalarına yedek parça tedariki firmamız, bünyesinde 750 çeşidi kendisinin ürettiği, 12.750 çeşit yedek parçaya sahip bulunuyor” dedi.

Markalarının 1982’ den beri bu sanayiinin içinde olduğunu belirten Sami Pirinç, Safa Değirmeni 2000 yılında sektöre kazandırdıklarını kaydetti.

Safa Değirmen’in her zaman yeniliğe açık olduğunu söyleyen Sami Pirinç, “Markamız, bünyesinde bulunan ARGE departmanı ile kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam etmektedir. 24 yıldır kalite ve dürüstlük ilkesi ile her geçen gün yeni müşterileri bünyemize kazandırıyoruz” diye konuştu.

Safa Değirmen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir