“SAĞLIKLI GIDA, KALİTELİ MAKİNEDEN ÇIKAR’

Karaerler Makine, 24-27 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 14. IBAKTECH- Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve sektörünün en önemli etkinliği konumunda olan fuar, 80 binden fazla uluslararası profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak yarattığı iş hacmi ile katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunuyor.

Türkiye sınırları içerisinde yüzlerce firmaya satış yapmış firma, genellikle yurt dışı ihracatına önem vermektedir. Toplamda 6 kıtaya hizmet veren marka, 60 ülke ile sürekli olarak iletişim halindedir.

Fuarın çok ilgi gördüğünü ve makinalarının dünyada en çok satılan makinalar arasında yer aldığını belirten Karaerler Makina CEO’SU Kemal Karaer, fuarın gayet iyi geçtiğini belirterek, “Fuarda sunduğumuz kendi makinalarımız arasında soğuk pres yağ makinaları, püre makinaları, tahin makinaları, fındık ezme makinaları ve öğütme makinaları yer alıyor. Bunları müşterilerimize sunuyoruz. Standımızı ziyarete bayilerimiz geliyor, müşterilerimiz geliyor ve yoğun bir ilgi var. Yeni bir makine ürettik ve kıvamı piyasada en iyi olan yer fıstığı ezmesi makinalarından bir tanesini ürettik. Türkiye çapında dünya çapında birinci sırada diyebilirim” diye konuştu.

Karaerler Makina olarak 12 seneden beri Ankara’da makine imalatı yaptıklarını belirten Kemal Karaer, “5000 metre² üretim tesisimiz var. 25 kişilik profesyonel bir kadromuz var 300 metrekare Şovrumumuz mevcut burada bütün ürünlerimizi sergileyebiliyoruz” dedi.

Marka olarak alanında Türkiye’den dünyanın en çok ülkesine ihracat yapan firma olduklarını belirten Kemal Karaer, “Japonya’dan Brezilya’ya kadar ihracatımız var. Büyük çapta küçük çapta dünyanın her yerinde makinalarımız var diyebilirim. Bizim sektörde farklılığımız öncü firma olarak bu makinaları üretmek ve sektöre kazandırmaktır. Hedeflerimiz daha büyük daha fazla kaliteli malzemeler piyasaya çıkarmak istiyoruz. Bu arada titanyum kaplama makinaları üretiyoruz. Hedeflerimiz daha iyi makinaları piyasaya sunmak ve müşteri memnuniyetimizi arttırmak” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir