TELENİTY, SON TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ İLE MOBİLEFEST’TE

Mobil uygulama ekosisteminin ilk fuarı olan Mobilefest; mobil uygulamaları, servis, hizmet ve altyapı sağlayıcılarını, uygulama marketlerini, mobil cihazları ve dijital servisleri bir araya getirdi. HIS Fuarcilik tarafından 25-27 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katılım sağlayan markalardan biri de Telenity oldu.

Teknoloji üreticilerini, hizmet sağlayıcılarını, girişimleri, yazılım firmalarını ve teknoloji markalarını yeni işbirliği imkânları ve gelir kaynakları oluşturmak amacıyla yerli ve yabancı iş insanları ve yatırımcılarla buluşturmayı amaçlayan fuar, yerli-yabancı katılımcılar ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Telenity, dünya genelinde faaliyet gösteren iletişim hizmeti sağlayıcıları (CSP’ler) için son teknoloji çözümler sunan, sektör lideri bir sağlayıcıdır. Marka, müşterilerinin operasyonlarını düzene sokarak ve OpEx’lerini azaltarak ağlarının gerçek gücünden yararlanmalarına yardımcı oluyor. Telenity, telekom ekosisteminde yeni gelir akışları yaratan köklü ve güvenilir bir teknoloji oyuncusu konumunda yer alıyor.

Fuar güzel başladığını ve geçen seneye göre daha fazla katılımcı yer aldığını kaydeden Telenity CEO İlhan Bağören, “Yurt dışından yabancı operatörlerinde yer aldığı fuar çok verimli geçti. Markamızı tanıtmak hem de Türkiye’nin marka bilinirliğini geliştirmek için çok faydalı bir fuar kendi evimizde bu çeşit fuarların çok büyük değeri var” dedi.

Telenity’nin 2001 yılında kurulduğunu belirten Bağören,  “Sektörde 24. senemizdeyiz mobil operatörlere katma değerli servisler ve dijital servisler saylayan platformalar geliştiriyoruz biz neredeyse tamamen ihracata yönelik gelirlerimizin yüzde 97 sini ihracatla kazanıyoruz. 40’dan fazla ülkede müşterilerimiz var kendi alanımızda dünyada tanınan önde gelen şirketlerden birisiyiz” diye konuştu.

“Yeni gelir modellerine geçmeyi planlıyoruz. Şimdiye kadar lisans satarak ve hizmet satarak büyümüştük” diyen İlhan Bağören sözlerine devamla “Bir yazılımı satmak değil işletmek ve ondan kira ya da gelir paylaşımıyla kazanmak; böylece sürekliliği sağlamak hedeflerimiz. Buna geçen sene başladık aslında ve son bir sene içerisinde gelirlerimizi ikiye katladık. Çalıştığımız operatör sayısını da artırmak istiyoruz. Müşteri listemize her sene 5 veya 6 tane yeni operatör katmak istiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir