“TOPRAĞIN BEREKETİ” IBAKTECH FUARINDAYDI

Söke Un, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getiren IBAKTECH Fuarı’na katıldı. Sektöre yön veren markalar, yeni ürünlerini IBAKTECH – Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nda sergiledi.

İki yılda bir düzenlenen fuar; yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli etkinliği konumunda bulunuyor. Önceki yıllarda Avrupa, Afrika ve Orta Doğu bölgelerinden gelen 80 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan IBAKTECH, katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sundu.

Standlarına ve fuara olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten Söke Un CEO’su Başar Kılıç, “Standımız adeta ziyaretçi akınına uğradı diyebiliriz. Her gün farklı bir ustayla gerçekleştirdiğimiz demo çalışmaları, fuarın en dikkat çekici aktivitelerinden biriydi ve bu bizi oldukça memnun etti. Ziyaretçilerimize ürünlerimizi daha yakından tanıtmak için çeşitli konseptler üzerinde durduk. Hem ürünlerimizin özelliklerini sergiledik, hem de ziyaretçilerin aktif olarak katılımını sağladık. Aldığımız geri dönüşler oldukça olumlu oldu. İnsanların ürünlerimize olan ilgisinin artırdığını ve daha fazla bilgi edinmek istediklerini görmek bizi gerçekten memnun etti.” dedi.

Bu fuarda ilk defa tanıtımını yaptıkları yeni ürünleri olduğunu söyleyen Başar Kılıç, “Yeni kurabiye ürünlerimiz var. Söke Hello Cookie markasıyla tüketicilerimize önümüzdeki aydan itibaren sunacağımız kurabiyeleri ilk defa bu fuarda tanıtma şansını bulduk. Misafirlerimize yenilikçi ve lezzetli ürünler sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu sene tekrardan kurabiye kategorisine girme hedefimiz var. Yedi tane kurabiye ürünü geliştirdik. Bunları tüketicilerimize sunacağız. Bunun dışında tekrardan sektöre liderliğimizi koruyarak büyümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Marka olarak 2 fabrika ve bir kurabiye tesisiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Başar Kılıç, “Söke‘nin iki tane tesisi var bunlardan bir tanesi Aydın ilinde Söke ilçesinde adını da aldığı ilçeden geliyor. 50 dönümlük bir arazi üzerinde kurulu olan 20.000 metre kare kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikamız var. İkinci tesisimiz de Ankara’da 20 dönümlük bir arazi üzerine kurulu 10.000 metre kare kapalı alanda faaliyet gösteriyor. Bu iki fabrikada üretimimizi yapıyoruz yeni kurduğumuz kurabiye tesisi de Samsun ilimizde yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir