Tuna Ofis Mobilyaları ofiste hareket devrini başlatıyor 

Tuna Ofis Mobilyaları, pilates topundan ilham alarak tasarlanan Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğunu tanıttı. Simplex 3D ofis koltuğunda pilates deneyimi yaşatan Tuna Ofis Mobilyaları, #ofistehareket mottosu ile de tüm masa başı çalışanları harekete davet ediyor.  

Tuna Ofis Mobilyaları

Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden kullanıcı beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üreten Tuna Ofis Mobilyaları, inovatif oturma mekanizmasına sahip Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğunu, farklı bir pilates etkinliği ile tanıttı. Tuna Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Tuna Gülsoy ev sahipliğinde, pilates eğitmeni Verda Kutsal eşliğinde; Red Dot Design ödüllü Tuna Girsberger Simplex 3D’nin insan sağlığına, kas ve iskelet sistemine faydalarını ortaya koymak için pilatesle bütünleştirilen etkinlikte katılımcılar, Simplex 3D kullanarak birçok pilates hareketi yaptı.    

Tuna Ofis Mobilyaları

Mobil ve dinamik hale gelen çalışma ortamı için tasarlandı 

Tuna Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Tuna Gülsoy, “Tuna Ofis Mobilyaları olarak ergonomi, inovasyon, fonksiyonellik, estetik, insan sağlığı ve bugünün ihtiyaçları tasarımlarımızın odağında. Bugünün yeni nesil ofislerinde sosyal alanların, yaratıcı ve kolektif çalışma ortamlarının artması mobiliteyi de beraberinde getirdi. İsviçre’nin en ünlü stüdyolarından Greutmann Bolzern Designstudio imzası taşıyan Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğumuz, değişen bu çalışma alanlarına uyum sağlayan yenilikçi bir ürün” dedi.

Tuna Ofis Mobilyaları

Pilates topundan ilham alarak tasarlanan koltuğun çok işlevli ve üç yönlü hareket imkanı sağlayan bir koltuk olduğunu kaydeden Gülsoy, “Simplex 3D, sezgisel özelliği ile kişisel ayar gerektirmeksizin kullanıcısının esnekliğine uyum sağlıyor, tüm yönlere doğru, farklı oturma pozisyonları almaya imkan tanıyor. Maksimum hareket özgürlüğü sunan inovatif mekanizmasıyla her geçen gün daha da hareketsizleştiğimiz ev ve ofislerimizin çalışma ortamını dinamik ve mobil hale getiriyor. Sunduğu konforun yanı sıra kullanıcısını sürekli hareket etmeye yönlendiriyor. Sağa, sola, öne ve arkaya olmak üzere hareket edebilen yapısıyla kas sisteminin çalışmasına katkı sağlıyor. Tuna Ofis Mobilyaları olarak ofis çalışma ortamlarında sürekli oturmanın sağlığa etkisini biliyoruz. O nedenle bugün ‘ofiste hareket’ diyerek hareket etmeyi hatırlatmak ve Simplex 3D’nin de ilham kaynağı olan pilatesle bütünleştirmek istedik” diye konuştu.

Tuna Ofis Mobilyaları“Pilatesi günlük hayata uyarlamaya destek oluyor”

Pilates Eğitmeni Verda Kutsal, “Tuna Ofis Mobilyaları ve Girsberger iş birliğiyle hareket özgürlüğü amacıyla hayata geçirilen ürünü ilk incelediğimde çok heyecanlandım. İyi bir vücudun yaklaşık yüzde 30 ila 40’ı spordan geliyor. Danışanlarımızı da hep bu doğrultuda yönlendiririz. Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğu da bu hedefimiz doğrultusunda gün boyu ofiste veya evde hareketsiz bir şekilde masa başında çalışanların ihtiyaçlarına cevap verecek bir tasarıma sahip” dedi.

Tuna Ofis Mobilyaları

Amerikan Kanser Derneği’nin 123 bin yetişkin üzerinde yaptığı araştırmaya göre, günde altı saatten fazla oturmanın ölüm oranını % 37’ye kadar artırdığını belirten Kutsal, “Bu sonucu dikkate aldığımızda, ofis veya ev yaşamında hareket hayati konularımız arasında yer alıyor. Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğunun tüm yönlere hareket imkanı sunan yapısını bugünkü etkinliğimizde misafirlerimizle de deneyimledik. Kullanıcısını her an hareket etme motivasyonuna yönlendiren, kas ve iskelet sisteminin yanı sıra kardiyovasküler akışı da aktifleştiren ve adeta pilates topundaki verimi sunan özelliği Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğuyla pilatesi günlük hayata uyarlamaya destek oluyor” şeklinde konuştu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir