“TÜRKİYE’DE KENDİ YERİMİZİ BULMAYI HEDEFLİYORUZ”

ExpoHIS tarafından hayata geçirilen ve dördüncüsü gerçekleştirilen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, bu yıl 300 katılımcı firma ve 20 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yerli ve yabancı firmaları “Dünyaya Bağlan” mottosu etrafında bir araya getiren fuara katılım sağlayan markalardan biri de Mtel Türkiye oldu.

Sektörün önde gelen dernek, birlik ve kümelenmeleriyle işbirliği içerisinde geleceğin bölgesel teknoloji fuarı hayata geçirildi. İletişim teknolojilerine odaklanılan Mobilefest’te 5G ve Telekomünikasyon odağında Siber Güvenlik,  Bulut Çözümleri, Büyük Veri, Yapay Zekâ, Mobilite gibi birçok alan öne çıkartıldı.

Telekomünikasyon şirketi MTEL, mobil ve sabit telefon, internet, kablolu ve uydu televizyonu ile çok sayıda dijital hizmet alanında en modern telekomünikasyon hizmetlerini sunuyor.

Fuara katılarak markalarını tanıtma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını belirten MTEL Turkey Genel Müdürü Zoran Drašković,“Öncelikle sizlere ve sizlerin değerli takipçilerine selamlarımı ileterek başlamak isterim. Avrupa ve Asya’nın en mobil fuarından medya kanalı ile haberdar olduk ve bizler de bu fuarın bir parçası olmak istedik. Şirketimiz 2023 yılı Aralık ayında açıldı. Şirketimizi Türkiye’deki piyasa ile tanıştırmak istedik” dedi.

MTEL Turkey Telekomünikasyon Şirketi’nin Sırbistan Telekom’unun grup şirketlerinden birisi olarak Türkiye’de Balkan kanallarının yayıncılığını yaptığını belirten Zoran Drašković, “Balkanlardan ve Uluslararası arenadan 250’den fazla kanalımız mevcut olup bu kanallarımız 10 milyondan fazla Balkan kökenli kitleye yöneliktir. Dijital platformumuza çok yakında Türk kanalları da dâhil olacak” diye konuştu.

“Türkiye Cumhuriyeti topraklarında kendi yerimizi bulmayı hedefliyoruz” diyen Zoran Drašković, sözlerine devamla “Bu hedefimiz İstanbul’dan başlayarak Türkiye’nin dört bir yanına yöneliktir. Bu doğrultuda; Turistik ve Business paketleri de oteller, hastaneler ve benzeri kurumlar için hazırladık” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir