100 Ülkeye Ulaşan Başarı Hikayesi: “Uğur Promilling”

Bir Barmaksan Endüstri AŞ markası olan Uğur Promilling, 02-04 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İDMA 2024 Fuarına katıldı. Tahıl işleme endüstrisini İstanbul’da toplayan İDMA Fuarları, 16 yıldır hububat ve bakliyat işleme sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor.

Dünya tarihinin ilk endüstrisi olarak tanımlanan değirmencilik sektörü, pandemi sonrasında yükselişe geçen korumacı gıda politikalarıyla tekrar dünyanın en stratejik güçleri arasında yerini aldı. Türkiye’nin un üretiminde faaliyet gösteren tesislerin ihtiyaçlarını karşılamak için filizlenen un, tahıl, yem, bakliyat üretim ekipmanları ve değirmen makineleri sektörü, günümüzde üretiminin yüzde 90’ını ihraç eden dev bir endüstriye dönüştü.

Ugur Promilling

Endüstriyel hayatına 1955 yılında Çorum’da 600 m² alanda başlayan Uğur Promilling, yıllar içerisinde yükselen bir grafikle gelişmiş sanayi ülkeleri de dâhil olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapan bir marka haline geldi.

Üretim alanını da büyüten Uğur Promilling şuan 18.500 m² kapalı alana sahip yeni üretim yerinde teknolojisini geliştirerek, en iyi makineleri üretmeye devam ediyor. Şirket, yenilikçi çalışmalarını, yılların verdiği mühendislik deneyimi ile harmanlayarak anahtar teslim fabrikalar kuruyor.Uğur Promilling günden güne değişen, sınırları kalkan bu dünyada sadece Türkiye’nin değil dünyanın tercih ettiği markalardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Ugur PromillingİDMA fuarının ilk gününün oldukça verimli geçtiğini kaydeden Uğur Promilling Vice General Manager Garip Cantemir, “Özellikle Rusya ve Arap ülkelerinden birçok ziyaretçiyle bir araya geldik. 1955 yılında, Çorum da kurulan Ugur Promilling, dünyanın en büyük un-irmik makineleri üreticilerinden biridir” diye konuştu.

Şu an 100’ ü aşkın ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Garip Cantemir, “Fuara özel yeni silindir modelimiz ile 120’ den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Dünya çapında tamamlanmış 500 üzeri projeyi tamamlamayan Ugur Promilling, dev kadrosu ile, %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile büyümeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Ugur Promilling

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir