ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARINDA ÜRETİYOR

25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş organizatörlüğünde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 31. Expomed Eurasia Fuarına katılım sağlayan markalardan biri de Turkuaz Sağlık oldu.   

Medikal dünyanın en önemli buluşma noktalarından biri olan Expomed Eurasia, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25 ülkeden 700’den fazla yerli ve yabancı firma ve firma temsilcisinin katıldığı fuarda ziyaretçiler, tıbbi malzeme, cihaz ve teknolojideki yenilikler ile buluştu.

2000 yılı itibarıyla tıbbi kimyasal ürünler, dezenfektan ve antiseptik ürünler, dermokozmetik ve kişisel bakım ürünleri kategorileri ve ürettikleri Konix, KLY, Konicare, Mediseptica, Gynoseed, Gynotal ve Joydrops markaları ve OEM ürünleri ile yaklaşık olarak 20 yıllık tecrübesi ile Türkiye ve 128’i aşkın ülke ile dünyanın dört bir yanına ulaşıyor. Turkuaz Sağlık, medikal sektöründe ülkemizi küresel arenada başarıyla temsil eden lider bir üretici konumunda yer alıyor.

Gün geçtikçe fuarın yoğunluğunun arttığını belirten Turkuaz Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Levent Başaran, “Önemli olan bizim için sadece sayı değil, aynı zamanda sonrasında kuracağımız kaliteli bağlantılar. İnşallah bu bağlantıların güzel olacağını düşünüyorum. Fuara özel bizim sergilediğimiz yanık jellerimiz var. Türkiye’de tek üretim olan steril yanık jelleri ve yanık örtülerini üretiyoruz. Medikal sektöründe ülkemizi küresel arenada başarıyla temsil eden lider bir üreticiyiz” dedi.

Turkuaz Healthcare’in dünyanın en büyük 5 üreticisinden biri olduğunu kaydeden Levent Başaran, “Medikal ürünlerde üretim kapasitemizin %70’ini kapsayan ihracat performansımızla ‘Türkiye İhracatçıları’ sıralamasında ikincilik elde ettik. Medikal sektöründe Sınıf III seviyesinde üretim standartlarına sahip Avrupa’nın önde gelen üreticilerinden biriyiz. Üretim yerimiz İstanbul Esenyurt’ta yaklaşık 26.500 m2 kapalı alanda üretim yapıyoruz. Medikal jel üretiminde Avrupa’nın en büyük üreticisi olduğumuzu gururla söyleyebilirim” diye konuştu.

“128 ülkeye ürünlerimizin ihracatını gerçekleştiriyoruz. Hedeflerimiz yeni pazarlarda yeni müşteriye ulaşabilmek” diyen Levent Başaran,  sözlerine devamla, “Bu anlamda Amerika, Güney Amerika ve Afrika kıtaları bizim için stratejik bölgeler katıldığımız fuarlarla uluslararası fuarlardaki alanlarla ülkemize ihracat da arttırmaya çalışıyoruz. Hedeflerimiz, yeni pazarlarda yeni müşterilere ulaşmak. Bu bağlamda, Amerika, Güney Amerika ve Afrika kıtaları bizim için stratejik bölgelerdir. Katıldığımız fuarlar ve uluslararası etkinliklerle ihracatı artırmayı hedefliyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir