ÜRÜNLER VE HİZMETİYLE YÜKSEK KALİTELİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Mobil uygulama ve teknoloji festivali MobileFest 25-27 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı. HIS Fuarcilik tarafından düzenlenen ve Mobil uygulama ekosisteminin ilk fuarı olan Mobilefest; mobil uygulamaları, servis, hizmet ve altyapı sağlayıcılarını, uygulama marketlerini, mobil cihazları ve dijital servisleri bir araya getirecek. Fuara katılım sağlayan ve ürünlerini ziyaretçileri ile paylaşan markalardan biri de Nevitech oldu.

Mobilefest aracılığıyla tüm katılımcı markalar ve temsilcileri, son kullanıcılarla iletişime geçme, mevcut müşterilerden geri bildirim alma, potansiyel müşterilerin öneri ve yaklaşımlarını dinleme fırsatına sahip oldu.

Makine Öğrenmesi, Web ve Mobil teknolojileri konusunda uzmanlaşmış bir IT Danışmanlık firması olan Nevitech, müşterilerine yüksek kaliteli çözümler sunuyor. Marka, hem yerinde hem de uzaktan müşterilerine danışmanlık sağlıyor.

Müşterileri için Oracle ERP, Java, Mobil gibi geniş bir yelpazede projeler hazırlayan Nevitech, mevcut uygulamalarına da destek oluyor.

“Fuar iyi başladı, aradığımız şeyleri görüyoruz burada” diyen Nevitech CEO’su Engin Özer, “İlk fuarımız, heyecanla başladık ve heyecanımızın karşılığını görüyoruz. Daha önce ulaşamadığımız bazı insanlara, burada ulaşabildik, tam olarak hedefimiz buydu” dedi.

Bir Teknopark firması olduklarını belirten Özer, “Bir süredir üzerinde çalıştığımız bir ürünümüz vardı onu tanıtma amacıyla fuara katılım sağladık. Teknopark kapsamında geliştirdiğimiz, kendimize özel, kod yazmadan makine öğrenmesi modellerinin geliştirilebildiği Klassifier adında bir uygulamamız var. Bu platform sayesinde, kullanıcılar hiç kod yazmadan, karmaşık modelleri kendi içinde sağlayabiliyorlar. Biraz karmaşık bir konu, herkesin aşina olduğu bir konu değil ama iş ihtiyaçlarına ve geçmiş datasına sahip olan, her kişi aslında bu modelleri kendi içinde üretebiliyor. Bizim tam olarak hedeflediğimiz şey bu” diye konuştu.

2016 yılında resmi olarak kurulan Nevitech’in bir yazılım firması olduğunu aktaran Özer, “Geçmiş olarak da 2013 yılını söyleyebiliriz. On seneyi aşkın bir tecrübe var bu sektörde. Yazılım danışmanlığı yaparak başladığımız sektörde ürün firmasına doğru ilerliyoruz” dedi.

Sigortacılık ve telekomünikasyon alanında, birçok büyük firmayla çalışma fırsatı bulduklarını belirten Özer, sözlerinin devamında “Şirketimiz aslında klasik bir yazılım evinin ötesinde, çalıştığımız firmalara tam bir hizmet sunuyoruz. Tam hizmetten kastım, o firmayı tanıyıp, tanıdığımız firmanın ihtiyaçlarını, onlar daha hissetmeden ve özel çözümler üretebilmektir. İnsan kaynakları tarafımız ve teknik bilgimiz çok kuvvetli olduğundan, istenilen ihtiyaca uygun, insanlarla çalışıyoruz ve de bu bize ciddi manada kalite katıyor” ifadelerini kullandı.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir