Bad Bear, 8.mağazasını açtı

Türkiye’nin dört bir yanında özgür ruhlarla buluşmaya devam eden Bad Bear, 8.fiziksel franchise mağazasını Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Şirket yatırımlarını yeni mağazalarına aktarırken büyüme yolculuğunu sürdüren ve Türkiye’deki 460’tan fazla satış noktası haricinde kendi konsept mağazalarıyla da adından söz ettiren Bad Bear, 8.fiziksel franchise mağazasını Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Spor dünyasından önemli isimler mağaza açılışında bir araya geldi!

Farklı tasarımları, kaliteli kumaşları ve özgün tarzıyla sokak modasını yakalama imkânı sunan Bad Bear, 8. mağazası ile benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Mağaza açılışına; Kocaelispor’un eski başkanı Muammer Çelik, Kartepe Gençlik ve Spor Eski İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor’un eski başkanı, yönetim kurulu üyesi Rafet Kırgız, Kocaelispor yöneticisi Veli Başkurt, Kocaelispor ve Belediye Derincespor’un eski yöneticilerinden, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı Haşmet Uçar, çok sayıda kulüp başkanı, antrenör, sporcu ve modasever katılım sağladı.

Bad BearAçılışta mağazacılık başta olmak üzere online ve yeni lojistik sistemlerine yatırım yapacaklarını belirten Bad Bear’ın Kurucu’su Seyhan Selçuk: ’Hem kendi bünyemizde hem de Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde açılan son mağazamızda olduğu gibi franchise sistemi ile bu yıl farklı lokasyonlarda mağazalar açarak büyümeye devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir