ITserv Technology ve Octopus’tan stratejik ortaklık

Yeni nesil teknoloji çözümlerinde öncü olan ITserv Technology, perakende alanında markaların verimliliğini artıran Octopus ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. ITserv Technology, Octopus’un Türkiye ve farklı pazarlardaki satış ve saha operasyonlarını yürütecek. Perakendede müşterilerin davranışlarını teknolojiyle analiz ederek kurumlara yeni stratejiler kazandıracak iç görüler sunan Octopus, ITserv Technology’nin Londra, Dubai, Riyad operasyonlarıyla küresel gücünü artıracak.

Yeni nesil teknoloji çözümleri şirketi ITserv Technology ve perakende alanında markaların verimliliğini artıran akıllı çözümler sunan Octopus, stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Söz konusu iş birliği ile perakende teknolojileri konusundaki uzmanlığını kullanarak müşteri davranışlarını analiz etmeyi ve işletmelere yeni stratejik bakış açıları kazandırmayı hedefleyen Octopus, küresel gücünü artıracak. 

Hedef teknolojinin her noktasında olmak

Uçtan uca teknoloji çözümleri sunan ITserv Technology, inovatif çözümleriyle fark yaratan markalarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Bu hedefle yapılan iş birliği kapsamında ITserv Technology, Octopus’un Türkiye ve farklı pazarlardaki satış ve saha operasyonlarını yürütecek. 

Octopus, ITserv Technology’nin tecrübesiyle birlikte başarısını Londra, Dubai, Riyad operasyonları aracılığıyla dünyaya taşıyacak. 

ITserv Technology CEO’su Mehmet Ertan Erdoğan, iş birliği hakkında duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti: “Octopus ile birlikte önemli bir çözümü perakende dünyasına sunmak üzere  önemli bir iş birliğine imza attık. Türkiye’nin yanında Londra, Dubai ve Riyad ofislerimizle Octopus’un satış ve servis alanındaki çalışmalarını üstleneceğiz. Kurumları teknolojiden faydalandırarak kendi iş alanlarında fark yaratmalarını sağlamak için çalışıyoruz. ITserv Technology, sektörel çözümler odağıyla perakende teknoloji çözümleri sunan Octopus ile fark yaratacak.”

ITserv Technology, şirketleri global çözümlerle dijital dünyaya taşıyor. Ortadoğu’da ve Avrupa’da 10 ülkede proje yürüten ITserv Technology, yazılım ve donanım teknolojileri üzerine profesyonelleşmiş kadrosuyla şirketlerin içerisinde bir yazılım & teknoloji departmanı olarak görev alıyor. ITserv Technology, sunduğu hizmetlerle iş ortaklarını para ve zaman kaybı yaşatmadan, teknolojik gelişmelerle buluşturuyor. Ayrıca siber tehditlere karşı güçlü koruma sunmak adına güvenlik altyapı çözümlerimi, işletmelerin güvenlik ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştiriliyor.

ITserv TechnologyDavranış analizi yapıyor

Octopus, bulut tabanlı teknolojilerle işletmelere müşterilerin perakende dünyasındaki yolculuklarını detaylı olarak anlamalarını sağlayıp, bu analizlerle pazarlama stratejileri oluşturmalarını kolaylaştırıyor. Perakende noktalarındaki sensörler aracılığıyla topladığı verilerle müşterilerinin satış ve pazarlama stratejilerini desteklemek adına 360 derecelik çevrimdışı dijital deneyim sunmayı da vadediyor. Davranış analizi yaparak ve kişilerin beğenilerini analiz ederek satış ve pazarlama stratejilerine destek oluyor. 

Octopus CEO’su Emre Yıldız ise iş birliği hakkında şöyle konuşuyor: “Octopus olarak hedefimiz Türkiye’de yakaladığımız ivmeyi global pazarlarda sürdürmek. Şu anda Hollanda, İngiltere ve Dubai’de satış yapmak üzere ekip arkadaşlarımız mesailerine başladılar ancak bu; bizim gibi teknoloji girişimleri için çok kolay değil. ITserv Technology’nin 10 yılı aşkın pazar tecrübesi, uçtan uca bütünleşik teknoloji servisleri çözümü Octopus için çok önemli bir katalizör etkisi yaratacak. Şu an birlikte çalıştığımız projeler heyecan verici ve bu kategoride oyun değiştirici olacağımızdan hiç şüphem yok.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir