‘LEZZET-İ ALA’ KÜRESELLEŞİYOR

Bülent Börekçilik, 24-27 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 14. IBAKTECH- Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve sektörünün en önemli etkinliği konumunda olan fuar, 80 binden fazla uluslararası profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak yarattığı iş hacmi ile katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunuyor.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar; 6 salonda, 30 bin m2’lik alanda düzenlendi. Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, GIDABİL, EKMADER ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun desteğiyle düzenlenen fuara Türkiye, Almanya, Azerbaycan, Çin, Fransa, İran, İtalya, Lübnan, Slovenya, Suriye ve Ukrayna’dan 300’ün üzerinde katılımcıya ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı. Bu sayede ziyaretçiler farklı ülkelerden gelen sektör profesyonelleri ile iletişim kurarak iş birlikleri ve ticari ilişkiler geliştirdiler.

Her müşterisini misafiri olarak gören marka, 2023 yılına gelindiğinde 4 şehirdeki üretim tesisleri ve yaklaşık 400 şubesiyle her gün Bülent Börek lezzetini yüzbinlerce kişiye taze taze ve sıcacık ulaştırıyor.

Fuarın beklediklerinden güzel geçtiğini belirten Bülent Börekçilik Franchise Koordinatörü Mehmet Ali Tekin, “Şu anda güzel bir yoğunluk var ve hareketli geçiyor. Çok fazla gelen yatırımcı var şu an, onlarla buluşuyor ve misafirlerimizi ağırlıyoruz” dedi.

Markalarının piyasaya kısa süre önce yeni giren bir ürünü olduğunu belirten Tekin, “Kıymalı bir Kol Böreğimiz var. Bu fuarda onu tanıtma şansını da yakalamış bulunduk. Onunla beraber Bülent Böreğimiz de var. Böreğimizi de burada sunuyoruz misafirlerimize. İki ürünümüzü de sunma fırsatımız oldu. Müşterilerimize günlük ürün sunuyoruz. Lezzetli ve kaliteli mide yakmayan bir ürün sunuyoruz. Ürünümüzün, Peynirli Böreğimizin içerisinde üç farklı peynir var. Baklava hamurundan ve tereyağından yapılan bir ürün. Bu da ürünümüze farklı bir lezzet katıyor.” diye konuştu.      

Tekin, Bülent Börekçilik’in 2017 yılında kurulduğunu söyleyerek, “Yaklaşık 6-7 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz. Şu anda Türkiye genelinde dört yüze yakın şubemiz var. Dört farklı bölgede üretim tesisimiz ve tüm Türkiye genelinde 75 tane şehirde, hizmet veren şubemiz var” şeklinde konuştu.     

Yurtdışında yatırımlar yaptıklarını belirten Tekin, sözlerine devamla “Yurtdışından çok ciddi talepler alıyoruz, çok büyük yatırımcılarla görüşüyoruz şu anda. Biz Avrupa’da bir fabrika kurduk, Polonya’da. Bununla birlikte, şu an Almanya’da bir genel merkezimiz var, bütün Avrupa’ya oradan bayilikler, Franchising veriyoruz. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizle ve yeni misafirlerimizle buluşuyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir