ÜRÜNLERİMİZLE DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ

Medikal Endüstrisinin Ticaret Platformu Expomed Eurasia Fuarı, 25 Nisan’da İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31. kez düzenlenen fuar, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de İdeal Makine oldu.

Expomed Eurasia, Türkiye’nin sağlık sektöründeki başarısını 2 kıtanın birleşme noktası İstanbul’da dünyayla buluşturmaya 27 Nisan’a kadar devam edecek. Bir sonraki Expomed Eurasia Fuarı’nın tarihleri 24-26 Nisan 2025 olacak.

İdeal Makine, akışkan sıvı transferi, gaz jeneratörleri ve basınçlı hava uygulamalarında kullanılan tüm endüstriyel pompalar, azot – oksijen jeneratörleri ve kompresörler ile tamamlayıcı ekipman ve sistemler alanındaki uzmanlığı, bilgi birikimi ve satış sonrası servis ve bakım hizmetleriyle, sektörün öncü firmaları arasında yer alıyor.

 Fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu belirten İdeal Makina Fabrika Müdürü Egemen Özmen, “Özellikle yurt dışından beklediğimiz müşteriler gelmeye başladılar ve artarak devam edecek muhtemelen” dedi.

Fuarda müşterileri için yeni ürünler getirdiklerini söyleyen Özmen, “Konteyner Tip Oksijen Üretim Santralleri bunlardan birisi. Tüm dünyaya imal etmeye başladık. Standartlarımız yüksek ve bunu, uluslararası taşımacılık kurallarına uygun, atmosfer şartları kontrollü bir şekilde ısı ve ses izolasyonlu olacak şekilde üretiyoruz. Bugün dünyanın her yerinde, her türlü ikliminde, bu tür oksijen üretim tesisleri artık çalışabiliyor” diye konuştu.

2004’de kurulan İdeal Makinanın sektörde 20. yılını yaşadığını belirten Özmen, “Özellikle gaz üretim sektöründe, oksijen gazi üretim, azot gazi üretim, hidrojen gazi üretim sektörün de Türkiye’de ve dünya çapında isim yapmış bir firmayız. Müşterilerimize her zaman kaliteli ve iyi hizmet vermeye çalışan, bu konuda sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir marka olduğumuz için 20. yılımızı yaşayan bir firmayız” diye konuştu.  

Özmen, 70’in üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını aktararak “Türki Cumhuriyetler, Avrupa, Almanya, İngiltere, Fransa gibi aklıma ilk gelenlerin yanı sıra Afrika ülkeleri, Güney Amerika ülkeleri gibi toplamda 70’in üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. Biz Mühendis bir firmayız ve Mühendisçe düşünüp, yaptığımız işi standartlarımızdan ödün vermeden, önce kendimiz beğenerek üretiyoruz. Bir tüccar gibi maalesef düşünemiyoruz, kalitemizden, uzun ömürlü olmasından sorunsuz olmasından firma olarak sorumlu hissediyoruz. Bugüne kadar olan felsefemizden kaynaklı, ticarette bir yerlere geldiğimizi düşünüyoruz. Müşteri memnuniyeti ve güvenirlilik, sektörde bizi bugüne kadar getirdi” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir