YENİ ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALARI İLE IBAKTECH’te

Yenilikçi ve lider kimliğiyle, Türk pastacılık sektöründe lider konumda yer alan AAK Turkey, 14.IBAKTECH Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. 24-27 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar, yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli etkinliği konumunda.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından organize edilen 14.IBAKTECH Fuarı; ekmek – pasta makinaları, hamur makinaları, ekmek- pasta katkı maddeleri, çikolata ve üretim teknolojileri, dondurma ve üretim teknolojileri, ambalaj makinaları, dekor malzemeleri, fırın – pastane ekipmanları, pişiriciler, gıda ve içecek, gıda & içecek makine ve ekipmanları, konveyör sistemleri ve ekipmanları, makine ekipmanları otel, kafe – bar mutfak ekipmanları, soğutma grupları, dondurulmuş ürünler, mobilya dekorasyon, dernek, sektörel yayınlar gibi tüm sektörleri tek çatı altında bir araya getirerek, dünya gıda ve teknolojileri ticaretine yön veriyor.

Türk pastacılık sektörü ve endüstriyel gıda sektörü için çok önemli hammaddelerden olan bitkisel yağlar ve margarinlerin satış, pazarlama ve ticari faaliyetlerini yürüten AAK Turkey Satış Direktörü Serkan Arslan, 14.IBAKTECH Fuarı ile ilgili olarak “Fuar çok güzel başladı, katılım çok yoğun. Markamız için fuar çok iyi gidiyor.  Bizim inovatif bir takım ürünlerimiz vardı. Fuarda bunları tanıtma fırsatı yakaladık. O nedenle, IBAKTECH bizim için çok önemli bir yer teşkil ediyor” ifadelerini kullandı.

Fuarla birlikte, beş yeni ürünün lansmanını yapacaklarını belirten Arslan, “Biz Unileverin, Unipro departmanıydık. Bu departmanda yaklaşık 50 yıllık bir geçmişimiz var. Sonrasında, bundan on yıl önce dünyanın ham yağlarda lider firması AAK, Unipro departmanını satın aldı ve bu şekilde ilerliyoruz. Biz, kimsenin yapmadığı ürünleri yapmaya gayret ediyoruz ya da yaptıklarının en iyisini yapmaya çalışıyoruz, bizim sırrımız bu. Unilever den aldığımız kültürümüzü burada da sürdürüyoruz. Lider bir markayız, sektörümüzde öncüyüz” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir