FARKLI COĞRAFYALARDAN ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU OLDU

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuarda, 143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandı.

Apaydın Grup olarak Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere İngiltere’den Amerika’ya, Orta Asya’dan Afrika’ya uzanan geniş bir coğrafyada; metal, ısıtma, kaynak, mağazacılık, inşaat ve enerji alanlarında üretici ve yatırımcı olarak faaliyet gösteren bir marka olduklarını belirten Apaydın Grup Metal İşletmeler Direktörü Osman Mercimek, “Kuruluşumuzdan bu yana, işimizi doğru yaparak, kendimizi sürekli geliştirerek ve verdiğimiz sözleri tutarak 6 farklı sektörde her bir sektörü ayrı ayrı geliştirmek için var gücümüzle çalışan bir kuruluşuz” ifadelerini kullandı.

Fuarın gayet güzel ve verimli başladığını söyleyen Osman Mercimek, “Yoğun bir ziyaretçimiz var. Ağırlıklı yurt dışı ziyaretçilerimiz var. Bu durumdan gayet memnunuz. Biz firma olarak üç farklı kulvarda yarışıyoruz. Boiler ısıtma ve enerji sistemleri, çit sistemleri ve Gazalti kaynakları üretimi yapıyoruz” diye konuştu.

Apaydın Grup

Osman Mercimek, markalarının bu fuara özel ‘Buffer’ adlı bir ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunduklarını belirterek “Bu fuara özel boiler ısıtma sistemlerinde Waffer diye tabir ettiğimiz, yine ısıtma ürünlerine entegre bir ürünümüzle geldik. Özellikle onun üzerinde tanıtımlar yapıyoruz. İnşallah ürünümüzü de başarıyla temsil edeceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Yapı sektöründe üç farklı firma ile hizmet verdiklerini belirten Osman Mercimek sözlerine devamla “Ana sektörümüz çit üzerine, sürekli ürün yenilemeleri yapıyoruz. Kendi AR-GE gücümüzle, yeni ürünler de üretiyoruz. Yapı sektörü için gerekli olan ürünlerin öncüsü bir firma olmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir