İNSANLARIN HAYALLERİNDEKİ EVLERİ İNŞA EDİYOR

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de Şenocak Yapı Sistemleri oldu.

Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi.

Fuarın, beklediğinden daha iyi geçtiğini belirten Şenocak Yapı Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Şenocak, “Gayet güzel başladı, ilgi yoğun. Yurtiçi firmalardan, yurtdışı firmalardan gayet güzel dönüşler alıyoruz. Yani bizim için gayet güzel bir fuar oluyor” dedi.

Fuara yapı sistemlerinde ve hafif çelik sistemlerinde yeni tasarımları ve dizaynlarını ziyaretçilere aktardıklarını belirten Şenocak, sözlerine devamla “Bunların planlarını, projelerini detaylandırıyoruz. İşbirlikleri için de elimizden gelen bütün yardımı yapıyoruz. Tabii ki şirketimiz Hafif Yapı Çelik sistemlerinde, özellikle villa tarzı evlerde, depolarda, yurt dışında poliklinik, hastane, yani yaşam olan her yerde, Hafif Çelik’te, günümüz teknolojisinden yararlanıp, insanlara istedikleri kafalarındaki, hayallerindeki evleri biz inşa ediyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir