AR-GE İLE SEKTÖRDE BİR ADIM ÖNDE

14.IBAKTECH- Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı 24-27 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenendi. Sektöre yön veren markalar, yeni ürünlerini IBAKTECH Fuarı’nda sergiledi.

İki yılda bir düzenlenen ticaret fuarı, yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli etkinliği konumunda yer alıyor. Fuara katılan Maysa Gıda, Dondurmacılık ve Pastacılıkla alakalı ürünleri ile ziyaretçilerini ağırladı.

Maysa, gıda sektörü ve özellikle sütçülük sektörü için geliştirdiği ürün portföyü, modern tesislerindeki ekipmanları ve deneyimli kadrosuyla müşterilerine hizmet veriyor.

Teknoloji ve yeniliğe yaptığı yatırımları 1992’ de başlatan Maysa Gıda, Türkiye’nin en büyük, en modern katkı maddeleri fabrikalarından biri olmaktan öteye geçmiş, sektördeki, profesyonellerin mesleki bilgi ve donanımlarını geliştirmek ve tüm üretim sürecinde yaşanan sorunlara çözüm ortağı olmak misyonunu edinmiştir.

Marka olarak yurt içi ve yurt dışında fuarlar, seminerler ve eğitimlerle kendisini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Maysa Gıda Pazarlama Yöneticisi Aslıhan Tangı, “Fuarın ikinci günündeyiz, çok güzel bir fuar geçiriyoruz. Biz ürünlerimizi, en iyi şekilde burada temsil etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Dondurmacılık ve pastacılıkla alakalı ürünler geliştirdiklerini kaydeden Aslıhan Tangı, “2019’da Fretta markamızı çıkardık. Dondurma bazları, pastalar, sıcak-soğuk içecek tozu üretiyoruz. Yeni Pastalerimiz, Biscotti tarzı yeni ürünlerimiz var” dedi.

1992 yılında kurulan, süt ve süt ürünleri üreticilerine hizmet veren Maysa Gıda’nın daha çok endüstriyel üretim yapan firmalara peynir mayaları, stabilizeller, gıda katkı maddeleri alanında hizmet verdiğini belirten Aslıhan Tangı, sözlerine devamla “Fretta markamızla, 2019 yılında Dondurmacılık ve Pastacılık sektörüne giriş yaptık. Ciromuzun yüzde otuzunu, ihracat satışımız oluşturuyor. Orta Doğu ve Avrupa ülkelerine ihracatımız bulunmakta. 2017 yılında, Maysa Gıda ar-ge merkezi seçildi. AR-GE merkezi olmamız, sektörde aslında bizi bir adım daha öne taşıdı diyebiliriz. Firmalara yönelik ürünler yapıyoruz, denemeler yapıyoruz. Bu da bizi sektörde bir adım öne geçiriyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir