EXPOMED EURASİA, MARKALARA YENİ UFUKLAR AÇTI

Medikal Endüstrisinin Ticaret Platformu Expomed Eurasia Fuarı, 25 Nisan’da İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31. kez düzenlenen fuar, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan markalardan biri de SmoothFix Ortopedi Medikal oldu.

Expomed Eurasia, Türkiye’nin sağlık sektöründeki başarısını 2 kıtanın birleşme noktası İstanbul’da dünyayla buluşturmaya 27 Nisan’a kadar devam etti. Bir sonraki Expomed Eurasia Fuarı’nın tarihleri 24-26 Nisan 2025 olacak.

2019 yılında medikal ortopedi sektöründe faaliyete başlayan SmoothFix Ortopedi Medikal geliştirdiği ürünleri ile gün geçtikçe sektörde yerini sağlamlaştırıyor.

Fuarın katıldıkları ilk fuar olduğunu belirten Smoothfix Şirket Ortağı Murat Erenler, “Bizim ilk fuarımız oldu. Ürünlerimizi ziyaretçilerimize tanıtma fırsatı bulmak bizim için büyük önem taşıyordu” dedi.

Daha yeni kurulmuş bir marka olarak büyümelerini sürdürmeyi amaçladıklarını belirten Murat Erenler, “Diğer firmalardan farklı olmanız için sürekli çalışmalar yapmanız gerekiyor. Farklı ürünler geliştirmeniz gerekiyor, hep üzerine koymanız gerekiyor. Marka olarak bizim devam eden ürünlerimiz de var. Müşterinin arz ve talebine göre sürekli üzerine koyarak yeni çalışmalar yapıyoruz. Şirketimiz 2019 yılında küçük bir işletme olarak kuruldu. Her geçen sene üzerine koyuyoruz” diye konuştu.

“Amacımız ihracatta büyümek” diyen Murat Erenler, “İhracat müşterimiz var, ancak bu konuda da büyüyeceğiz. Yurtiçi müşteri portföyümüz gün geçtikçe genişliyor. Şirketimiz farklı kalan özelliklerden bir tanesi kalite anlayışımız ve müşteriye zamanında ürünleri en iyi şekilde hızlı bir şekilde iletmek” ifadelerini kullandı.

Türkiye pazarı olarak günden güne ürün kalitesinin aşağı düştüğünü kaydeden Murat Erenler, “Bunun sebebi, rekabetçi firmaların çok olması fiyatların sürekli aşağı inmesi. Bu durumdan çok muzdaribiz. Avrupa’daki firmalar hep üzerine koyarak giderken biz her gün çalışarak aşağıya iniyoruz. Bu da tamamen fiyat olarak” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir