‘KALİTELİ ÜRÜN’ MARKA İTİBARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş organizatörlüğünde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 31. Expomed Eurasia Fuarına katılım sağlayan markalardan biri de Atrax Medikal oldu.   

Medikal dünyanın en önemli buluşma noktalarından biri olan Expomed Eurasia, bu sene de tıbbi cihaz, medikal malzeme ve sağlık alanındaki en son yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 25 ülkeden 700’den fazla yerli ve yabancı firma ve firma temsilcisinin katıldığı fuarda ziyaretçiler, tıbbi malzeme, cihaz ve teknolojideki yenilikler ile buluştu.

Medikal sektördeki ilgili kurum ve kuruluşlara, transfer sandalyesi, sedyeler, kan alma koltuğu ve pek çok hastane ekipmanları ürünlerinde yüksek teknoloji ve yenilikçi tasarımları ile hizmet veren Atrax Medikal Expomed Eurasia Fuarındaydı.

Fuarın beklentimizin biraz üzerinde ve gayet hızlı başladığını belirten Atrax Medikal Genel Müdürü Ergin Ateş, “Ürünlerimizi sürekli yeniliyoruz ve yeni versiyonlar çıkartıyoruz. Özellikle kaliteli malzemeler kullanıp, kaliteli ürünler sunmaya çalışıyoruz. On yıllık bir firmayız, on yıllık süre içerisinde ürünlerimizle ilgili teknik servis geri dönüşleri olmadı. Bununla gurur duyuyor ve söylüyoruz her fırsatta. ATARAX olarak, sağlam ve kaliteli ürünler yapıyoruz” dedi.

“Kuruluş şehrimiz Ankara’da, fabrikamızı da kurduk” diyen Ergin Ateş, “On yıl süre boyunca, aynı ürünleri ürettik ve yeni ürün grubuna çok girmedik. Çünkü en iyi bildiklerimizi, en iyi şekilde yapalım prensibi ile gidiyoruz. Yeni ürünler tabii ki ekliyoruz ama bunu uzun araştırmalar sonucunda, piyasaya çıkarabiliyoruz ki markamız zarar görmesin. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor” diye konuştu.

İhracatlarının özellikle Avrupa bölgesinde yoğunlaştığını söyleyen Ergin Ateş, bunun sebebi olarak “Ürünlerimizin estetik kalitesi ve malzeme kalitesi daha çok ekonomisi iyi olan ülkelere dönüktür. Ekonomisi iyi olmayan ülkelere pek hitap eden ürünümüz yok. Türkiye ve Avrupa da, sağlamlığımız en başta olmak üzere tasarımımız ile de ilgi odağı olan, kendimize has tasarımlar ortaya çıkartıyoruz” ifadelerini kulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir