KÜÇÜK VE ORTA KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip olan Uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirmek üzere yoğun katılım ile kapılarını açtı. Fuara katılan Panemor Makina ürünleriyle ziyaretçilerini ağırladı

Bu yıl 14.sünü düzenlenen fuar, 6 salonda, 30 bin m2’lik alanda ziyaretçileri ile buluştu. IBAKTECH; 300’ün üzerinde katılımcıya ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı. Bu sayede ziyaretçiler farklı ülkelerden gelen sektör profesyonelleri ile iletişim kurarak iş birlikleri ve ticari ilişkiler geliştirdi.

Panemor Makine küçük ve orta kapasiteye sahip işletmeler için de çözümler sunuyor. Uzun yılların tecrübesi, en son yenilikleri içeren teknolojik altyapısı, işini iyi yapan insan kaynağı ve en iyi hammaddeleri kullanarak ürettiği makineler sayesinde; müşterilerine iyi bir başlangıcı, verimli ve uzun ömürlü makinelerle, sürekli iyi kalitedeki ürün çıktısını garanti ediyor.

Fuarın çok yoğun geçtiğini ve fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu kaydeden Panemor Şirket Ortağı Hüseyin Durmaz, “Önceki fuar biraz sıkıntılı geçmişti; hava muhalefeti ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle. Ancak şu anda beklentilerimiz oldukça iyi. Hastane, fırın grubu ekipmanları üretiyoruz. İki ana ürün grubumuz var: pastane ekipmanları ve fırınları. Bunlar arasında pastane ekipmanları, pastane fırınları ve ekmek fırınları bulunuyor. Ayrıca, yeni ürünlerimiz arasında katlı optik sistemler, tava dizme robotları ve hamur açma ile Kruvasan makineleri bulunuyor” dedi.

Panemor Makine’nın 2016 yılında kurulduğunu belirten Hüseyin Durmaz “Firmamız sekiz yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen, sektördeki diğer ortaklar ve çalışanlarımız 15-20 yıllık deneyime sahiptir. Pastane ve fırın ekipmanları alanında faaliyet gösteriyoruz.  Genellikle, Türki Cumhuriyetleri ve Rusya’ya %60 oranında ihracat yapıyoruz ve geri kalan %40’lık kısmı ise yurt içi pazarımızda gerçekleşiyor. Firmamızın sektörde fark yaratan özellikleri arasında kalitemiz öne çıkıyor. Kuruluşumuzdan itibaren kaliteden ödün vermedik. Kullandığımız malzemelerden işçiliğimize ve sonrası hizmetimize kadar her zaman en iyi kaliteyi sağlamaya özen gösterdik. Müşteri memnuniyeti ise en önemli önceliğimizdir.” diye konuştu.

Panemor Makine olarak, ekmek pişirme fırınları ve hamur işleme makineleri gibi çeşitli ürünlere odaklandıklarını belirten Panemor Şirket Ortağı Erol Arslan, “Bununla birlikte, daha büyük kapasiteli ekmek üreten unlu mamul üreticilerine de hizmet veriyoruz. Ayrıca, yeni olarak butik ürünlere yönelik kruvasan makineleri gibi ürünler de üretmeye başladık. Panemor Makina, 2016 yılında küçük bir işletme olarak kuruldu. Dört ortak tarafından kurulan bu firma, başlangıçta sadece beş kişilik bir personele sahipti. Ancak ilerleyen yıllarda hem alan olarak hem de personel sayısı olarak hızla büyüdük. Şu an itibarıyla, 50 personelimizle birlikte 3500 metrekarelik bir alanda hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Markanın üretiminin %60’ını ihraç ettiğini söyleyen Erol Arslan, “İhraç ettiğimiz ülkeler genellikle Rusya ve Türkiye Cumhuriyetleri olmakla birlikte, Almanya, Amerika, Kanada ve diğer Afrika ülkeleriyle de yoğun bir şekilde iş yapıyoruz. Şirketimizde hızlı bir inovasyon süreci yaşanıyor. 2016’da kurulmuş olmamıza rağmen, şu anda sektördeki ihtiyaçlara hızla yanıt verebilecek ve çeşitli makineleri üretebilecek bir konumdayız. İhtiyaçları yakından takip ediyor ve hızlı bir şekilde yeni makineler geliştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir